跳至

首頁

尾頁

大宅

天氣開始涼,諗梗買唔買羊毛底衫俾阿仔,又唔知買邊隻好,大家有無諗住買呀?買咩牌子同買幾多件?

子爵府

我未買呀,同埋我諗我唔會點睇牌子,我會注重佢既質感多過牌子。

別墅

我買左2件different sizeMorley~ made in England, 大肚時朋友介紹買嘅,佢地話買一件靚嘅夠,買多件普通就夠 好快唔啱!

禁止訪問

別墅

Minimoto都唔錯,有背心, V領長袖和扣鈕款.
http://hk.myblog.yahoo.com/elsa-manfred

大宅

我會買一件靚的看門口, 香港都唔算太凍,

MORLEY 幾好, 質感幾柔軟, 今日走去問左吉吉島, 佢先啱啱執緊貨, 未放出黎, 賣緊299, 但我朋友識人係MORLEY 做, 可以員工價購買, 如有興趣, 可PM 我

複式洋房

知唔知員工即係幾多錢一件??

別墅

我之前都係季尾係吉吉島買,買一件出世用一件今個冬季用....之後再去都無得買mouth: 我同事都買都未有....

原文章由 bibichu 於 08-10-11 09:53 發表
where can find Morley?

禁止訪問

大宅

吉吉島有得賣la!妤平$39.9一件

大宅

我有睇過吉之島嘅,成三百幾元,我驚買咗唔著或者唔啱著會浪費。minimoto嘅都好似唔錯,但係好多款,有過頭笠,長袖,扣扭或背心款,唔知應該買邊隻好。

別墅

我既經驗係買背心款最好,一件底衫+一件羊毛背心打底就好夠,外面加件厚既夾衣/衫,我2個仔由細到宜家,我都係買羊毛背心俾佢地,會好過羊毛底衫

別墅

minimoto既開樓羊毛背心唔錯,個款貼身D,所以好夠暖,質料都幾滑

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我諗住平時係屋企著長袖衫褲&棉質背心&袜仔, 因為屋企先開電暖爐, 出街先加厚外套, 我諗都OK.

大宅

原文章由 Carina11 於 08-10-13 23:00 發表
minimoto既開樓羊毛背心唔錯,個款貼身D,所以好夠暖,質料都幾滑

多謝你意見,我都覺得背心好似好啲,但係我只係Be Be Dream見過有得買,知唔知仲有邊度有或平啲?

子爵府

我都聽朋友講話morley 件羊毛內衣幾好,又話底係棉,著左bb唔會吉身, 你有員工價.我都想買,已pm左你, thanks!

原文章由 ~小彤~ 於 08-10-12 00:41 發表

MORLEY 幾好, 質感幾柔軟, 今日走去問左吉吉島, 佢先啱啱執緊貨, 未放出黎, 賣緊299, 但我朋友識人係MORLEY 做, 可以員工價購買, 如有興趣, 可PM 我 ...

別墅

我見過永安都有minimoto呢個牌子賣,不過唔夠bebe dream齊款

男爵府

Morley羊毛內衣

BB現在三個月大,想買羊毛內衣在冬天著,Morley羊毛內衣會唔會吉肉? 使唔使著底衫打底? 背心,V領長袖和頸位扣鈕款邊種?

諗住買一件MORLEY 前面扣扭的V領長袖或背心羊毛內衣,
請問幾多錢一件? 如何交收? 唔該晒

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 margelee 於 08-10-12 22:54 發表
would that be too hot for bb?

I think so. To my experience, my son didn't need to wear it even when he was in Japan. What he worn were several long sleeve plus one thicker jacket. (I wonder if there are down jacket for such a small bb, if yes, just buy one, very convenient to take it off when getting inside the shopping mall)

By the way, clothes made of fleece is also a good choice for cold weather.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 ~小彤~ 於 08-10-12 00:41 發表

MORLEY 幾好, 質感幾柔軟, 今日走去問左吉吉島, 佢先啱啱執緊貨, 未放出黎, 賣緊299, 但我朋友識人係MORLEY 做, 可以員工價購買, 如有興趣, 可PM 我 ...

hi, 小彤
please check PM, thanks

首頁

尾頁

跳至