親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

上網睇似大型版冒險樂園 又有扶手電睇上落 是否冇買門票的人也可以進入 ?6299跟埋我地但唔玩 幫手影下相咁可以嗎? 定系扶手電睇上落 只限已買票人士?

男爵府

引用:上網睇似大型版冒險樂園 又有扶手電睇上落

原帖由 jjsiuyin 於 16-04-17 發表
上網睇似大型版冒險樂園 又有扶手電睇上落 是否冇買門票的人也可以進入 ?6299跟埋我地但唔玩 幫手影下相咁 ...
一定要買飛先入得場,我冇記錯好似大小同價,地下售票處買飛,入場會比條手帶你,可以上上落落全日玩,不過地方唔大,好快玩晒!

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

jjsiuyin 發表於 16-4-17 23:28
上網睇似大型版冒險樂園 又有扶手電睇上落 是否冇買門票的人也可以進入 ?6299跟埋我地但唔玩 幫手影下相咁 ...
如無記錯,地下是Cafe,一樓是Kitty,二樓是Barney,三樓是Thomas。需要買票才可進場,大小票價一樣,長者不入場可在地下Cafe飲下食下嘢。

大宅

引用:Quote:jjsiuyin 發表於 16-4-17 23:28 上網

原帖由 威大嬸 於 16-04-18 發表
如無記錯,地下是Cafe,一樓是Kitty,二樓是Barney,三樓是Thomas。需要買票才可進場,大小票價一樣,長者 ...
請問online 有無得買平啲?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由 威大嬸 於 16-04-18 發表如無

原帖由 wankapo 於 16-04-18 發表
請問online 有無得買平啲?
唔覺,我揾Jason,機場交收。

男爵府

2024勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

回覆:wankapo 的帖子

hello kitty land 1/F Rm 85
Thomas town + bob buildler 2&3/F rm85
有 package 玩1-3/F , 但唔記得幾錢
3歲& 90 cm above 就要收錢
大小同價

男爵府

little_stars 發表於 16-4-18 12:16
hello kitty land 1/F Rm 85
Thomas town + bob buildler 2&3/F rm85
有 package 玩1-3/F , 但唔記得幾錢
我上星期去完, 玩晒 1/F-3/F 收110馬幣

別墅

回覆:去過Thomas land 朋友請進

If just go Thomasland and other cartoons and Legoland theme park 朝十晚六會太趕嗎?

大宅

place is small... depending if you want to watch all the shows... if just play around, half day is enough... if to include shows, may stay for a whole day

大宅

Legoland theme park has water park wor! kids can play for at least half day there

大宅

陪月勳章

請問有冇網址?

首頁

尾頁

跳至