自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

Kencbr 發表於 16-4-20 18:34
唔會,我記得大仔差唔多7歲先可以完全反出黎,果陣係醫生反,我喺隔離睇

...

請問點先為之反到呢,我個仔luuh 到見到個頭,但見唔到頸位,算唔算反到?

侯爵府

IamDirector 發表於 16-4-22 12:40

請問點先為之反到呢,我個仔luuh 到見到個頭,但見唔到頸位,算唔算反到?

所謂反到,即係指見到頭見到頸。

大宅

wing1015 發表於 16-4-22 08:39
家庭醫生叫我男朋友直接去E院排期
話唔洗轉介信?
未去E院排期
我估要轉介信

男爵府

努力D 每日都劣下, 做手術始終有風險.

男爵府

回覆:包皮過長

我個仔3歳,都係過窄過長,veevee 時呈波子狀,今日睇兒科,介紹咗個兒科外科。諗緊幾時割。

男爵府

引用:Quote:Kencbr 發表於 16-4-20 18:34 唔會,

原帖由 IamDirector 於 16-04-22 發表

請問點先為之反到呢,我個仔luuh 到見到個頭,但見唔到 ...
我覺得唔駛急呀!我仔3歲時jj發炎,醫生都話可以再睇定d先,我仔時係睇連頭都睇唔倒架

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

小朋友還細可以每天沖涼都幫佢整下,如果都係見唔到個頭,好大機會要做手術,因為除左長還有窄,這只是個小手術係政府做都可以啦,即日出院。

大宅

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:Quote:原帖由 IamDirector 於 16-04-22 發

原帖由 Kencbr 於 16-04-26 發表
我覺得唔駛急呀!我仔3歲時jj發炎,醫生都話可以再睇定d先,我仔時係睇連頭都睇唔倒架

...
我個仔又係頭都睇唔到,得個細窿仔

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

引用:小朋友還細可以每天沖涼都幫佢整下,如果都

原帖由 414928 於 16-04-26 發表
小朋友還細可以每天沖涼都幫佢整下,如果都係見唔到個頭,好大機會要做手術,因為除左長還有窄,這只是個小 ...
未夠一歲就開始衝涼同佢整下,始終冇改善,佢宜家會話痛無比我哋搞

男爵府

引用:Quote:原帖由+Kencbr+於+16-04-26+發表我覺

原帖由 qinqinyan 於 16-04-26 發表
我個仔又係頭都睇唔到,得個細窿仔
http://www.famplan.org.hk/fpahk/zh/template1.asp?content=eservices/faqbyid.asp&id=64

我個大仔就7歲先可以完全反晒

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

qinqinyan 發表於 16-4-26 18:32
未夠一歲就開始衝涼同佢整下,始終冇改善,佢宜家會話痛無比我哋搞
教佢自己整可以嗎?清潔唔到入面好易發炎,咁就需要做手術,我仔好似8歲時做的,佢發過2次炎。

大宅

我兩個仔,一個歲幾就做咗,一個兩歲做,冇問題,越早做康復得越快

大宅

歲幾做嗰個,一日就落得床,第二日行得走得

首頁

尾頁

跳至