想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人試過?好似對安胎好有幫助,如果有懷孕計畫飲唔飲得? thx!!

複式洋房

如有生育計劃, 可以飲想孕滴雞精.

大宅

回覆 conysee 的帖子

想孕?都係田園香產品?我打電話問吓
JM有無飲過? THX!

男爵府

回覆:杜仲滴雞精

我飲過,田xx想孕滴雞精,宜家分左排卵前和排卵後各10包。

杜仲滴雞精,準備懷孕都飲得,我每樣各買了一盒,杜仲比c6,自己飲想孕。

飲緊第二個 cycle,體温表明顯係靚左,不過未 bingo。

灣仔,油麻地有分店,嚟緊荃灣都會開分店。

大宅

回覆 karmankama 的帖子

多謝JM提供!諗住呢兩日去門市試飲多瞭解吓!祝你好孕

男爵府

引用:回覆 karmankama 的帖子多謝JM提供!諗住呢

原帖由 HesterChang0310 於 16-04-22 發表

多謝JM提供!諗住呢兩日去門市試飲多瞭解吓!祝你好孕 ...
你都係,加油!

複式洋房

回覆:HesterChang0310 的帖子

加油呀,祝你早日bingo

子爵府

回覆:杜仲滴雞精

幾錢?

男爵府

引用:幾錢? +

原帖由 LC116 於 16-04-24 發表
幾錢?
$1050 有20包,我 16/04 買,做緊優惠,第2盒有88折,折左$920,即第1盒$1050 + 第2盒$920,不過優惠唔知做到幾時,可以打電話問下。

大宅

回覆:HesterChang0310 的帖子

我之前飲咗8盒,試過杜仲同想孕~

大約上年10月我問過普通中醫,佢話一般體質都啱飲,調下經飲下都好. 飲咗頭嗰幾盒都0k,個人暖返好多!冇咗手腳冰冷.

然後冬天到,個人好似好累,訓幾多都唔夠咁,今年新年大感冒,滴雞精要定,如果唔係會補住D菌。因為食咗抗生素,想清下感冒,又想揾煲藥中醫,結果去咗個都幾出名老醫師度睇。見佢幾work,連我鼻敏感都清埋就繼續調理下啦!原來佢話我濕熱底!唔啱飲雞湯,花膠都唔啱!會睡唔好而且越飲越累...

飲完佢D藥2個月真係好好多,跟埋戒口,精神真係好咗好多..

結果我剩下2盒滴雞精都未敢去拎...

所以,我覺得如果想調理,真係唔好自己斷証,去醫師度診症開藥方穩陣D,始終個個體質唔同,亂食壞了身子就弊了😣

別墅

回覆:NaomiNaomiNaomi 的帖子

請問可否pm老中醫姓名、地址及電話给我,因為我身體弱,好想調理下,但一直找不到適合自己的中醫師,想試下你這位醫生,謝謝!

大宅

引用:請問可否pm老中醫姓名、地址及電話给我,因

原帖由 yungyungbb 於 16-04-25 發表
請問可否pm老中醫姓名、地址及電話给我,因為我身體弱,好想調理下,但一直找不到適合自己的中醫師,想試下 ...
Pm 咗喇😊

大宅

thank you!我琴日試佐,優惠到30/4
之前睇中醫,佢話我腎虛,本身都有腰痠、失眠問題,杜仲好似都啱飲

大宅

回覆 NaomiNaomiNaomi 的帖子

多謝你分享!而家諗住中醫同滴雞精一齊調理 

別墅

回覆:NaomiNaomiNaomi 的帖子

收到了,謝謝!

大宅

我上二個月都買左杜仲比C6 飲,我飲想孕!點知佢左兩個星期就爆瘡,之後就唔肯飲嘞!攪到我要飲埋佢D杜仲,我飲二隻都冇咩嘢!又冇見身體有咩好唔好異樣!
不過唔難飲,都OK好味!(個人覺得)

大宅

NaomiNaomiNaomi 發表於 16-4-25 00:13

我之前飲咗8盒,試過杜仲同想孕~
我都想要中醫資料,可以pm嗎? thanks~

首頁

尾頁

跳至