親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

暑假會住Rizzan.,想問下附近有無超市,或最近超市係邊呀?想食完飯可以行完,買d 野食先返酒店。
謝謝!

大宅

no supermarket, only a Lawson/Family Mart (don't remember) nearby, about 10 minutes' walk.

大宅

HOTEL 下面己經好多野行, 不過好似好早收的

wcpcelia    發表於 16-4-28 09:50
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

回覆:請問沖繩恩納Rizzan Sea Park Hotel 附近有無supermarket 呀?

謝謝!原本打算睇下附近有無aeon,24小時supermarket 個d , 買d 平野晚上食。

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

EuniceWing 發表於 16-4-28 09:09
謝謝!原本打算睇下附近有無aeon,24小時supermarket 個d , 買d 平野晚上食。

...

無架, 恩納個邊既環境大約係一條沿海公路, D 酒店就o係公路兩邊
而每間都有咁上下距離, 所以其實都幾靜
但係酒店附近點都會有便利店, 唔洗擔心

男爵府

引用:Quote:EuniceWing+發表於+16-4-28+09:09+謝

原帖由 wing514 於 16-04-28 發表
無架, 恩納個邊既環境大約係一條沿海公路, D 酒店就o係公路兩邊
而每間都有咁上下距離, 所以其實都幾靜
但 ...
明白

男爵府

回覆:請問沖繩恩納Rizzan Sea Park Hotel 附近有無supermarket 呀?

請教你地有無用過 酒店內的洗衣乾衣機,通常要幾多分鐘洗完乾完架,d 洗衣粉佢自動會加落去?
吾好意思,未用過,但今次去沙灘玩完想洗下d 毛巾

大宅

引用:請教你地有無用過+酒店內的洗衣乾衣機,通

原帖由 EuniceWing 於 16-04-28 發表
請教你地有無用過 酒店內的洗衣乾衣機,通常要幾多分鐘洗完乾完架,d 洗衣粉佢自動會加落去?
吾好意思,未 ...
我住左2間,Marriott 同呢間,但就吾記得邊間係100yen 有洗衣粉買(係洗衣機隔離有部自助機賣)

洗加干約30分鐘

樓下D野平過出面少少

不過佢係用門key ,仲要吊住一個超大&重既鐡牌,同埋房冇wifi

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

引用:Quote:原帖由+EuniceWing+於+16-04-28+發表

原帖由 HippoStore 於 16-04-28 發表
我住左2間,Marriott 同呢間,但就吾記得邊間係100yen 有洗衣粉買(係洗衣機隔離有部自助機賣)

洗加干約3 ...
謝謝

首頁

尾頁

跳至