親子旅遊

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

有人試過首爾包車嗎?我哋一行6人有老有嫩想租架7人車,下個月出發。有無人有司機推介?

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

回覆:stepbystep88 的帖子

問過,Full哂喇

大宅

引用:韓-漫遊 , 佢 係香港人, 好 好! 推介whatsa

別墅

回覆:首爾包車推介

係咪whatsapp 佢就得

大宅

引用:韓-漫遊+,+佢+係香港人,+好+好!+推介whatsa

大宅

回覆:首爾包車推介

Try try this one, 上次包車去RAILBIKE & 南怡島的包車司機 : 遲生(WECHAT pychih1), 佢係台灣人, 都好好人的,
好詳細介紹韓國比我地知, 絶無悶場, 而且本來係車我地回明洞的, 我地問佢可唔可以車我地去麻浦食海鮮, 佢都好樂意, 加上他比其他司機便宜一點, 大家都可以找他哦!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按:請勿直接張貼聯絡電話號碼, 謝謝

男爵府

HippoStore 發表於 16-4-28 19:09
Try try this one, 上次包車去RAILBIKE & 南怡島的包車司機 : 遲生(WECHAT pychih1), 佢係台灣人, 都好好人 ...

你好,想問問包車係幾多人車?

信是有緣

複式洋房

回覆:HippoStore 的帖子

可否比遲生資料我,謝謝

大宅

引用:Quote:HippoStore+發表於+16-4-28+19:09+Tr

原帖由 sang@yee... 於 16-05-02 發表
我包左2個司機
1) 劉生,香港人,去愛寶樂園
W250,000 10 hours, 但佢去rail bike 就w300,000

2)遲生,台灣人,去rail bike and 南怡
W300,000

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

引用:Quote:HippoStore+發表於+16-4-28+19:09+Tr

應該係連司機12人
我上次就4大4小去

大宅

引用:可否比遲生資料我,謝謝 +

原帖由 natalie2007 於 16-05-02 發表
可否比遲生資料我,謝謝
我包左2個司機
W250,000 10 hours, 但佢去rail bike 就w300,000

W300,000

大宅

引用:可否比遲生資料我,謝謝 +

原帖由 natalie2007 於 16-05-02 發表
可否比遲生資料我,謝謝
我包左2個司機

W250,000 先岩

大宅

我包左2個司機

W250,000 先岩

大宅

引用:Quote:原帖由+sang@yee...+於+16-05-02+發

原帖由 HippoStore 於 16-05-02 發表
我包左2個司機
想問,包車去南怡島+踩車,入場費係咪另外俾?踩車包車會幫我地預約埋嗎?咁你地邊度食lunch呀?因為我地暫時一行8大兩小1b, 諗緊包車去,包車係點付款?到時先俾?

別墅

HippoStore 發表於 16-5-2 22:13
我包左2個司機

可唔可以比劉生contact我,thx

大宅

引用:Quote:原帖由+HippoStore+於+16-05-02+發表

原帖由 Ishtar 於 16-05-02 發表
想問,包車去南怡島+踩車,入場費係咪另外俾?踩車包車會幫我地預約埋嗎?咁你地邊度食lunch呀?因為我地暫 ...
上次係請遲生代book rail bike w35000 per car ,佢冇賺的,只係代book

Lunch 只係想試春川辣雞,佢介紹左間比我地,門口有隻雞公仔係度

車費加rail bike $,回程到步後給他

別墅

BK Milk勳章

引用:Try+try+this+one,+上次包車去RAILBIKE+&+

原帖由 HippoStore 於 16-04-28 發表
Try try this one, 上次包車去RAILBIKE & 南怡島的包車司機 : 遲生(WECHAT pychih1), 佢係台灣人, 都好好人 ...
想要遲生資料

Pm
Me plz🙏🏽

大宅

PM 晒比你地喇! 你地自已CONTACT 司機丫 ^^

首頁
12345...12

尾頁

跳至