自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:聽到我都眼濕濕...

水晶宮

引用:Quote:原帖由+豬仔嘜+於+16-04-30+發表錯,

原帖由 me-ism 於 16-04-30 發表
願聞其詳
曾經識個男性朋友,designer嚟,佢真係非一般男人,唔會注重個樣及身材,只憑同對方相處嘅感覺,總之一d都唔俗世,十分欣賞

珍珠宮

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-30+發表願聞

原帖由 豬仔嘜 於 16-04-30 發表
曾經識個男性朋友,designer嚟,佢真係非一般男人,唔會注重個樣及身材,只憑同對方相處嘅感覺,總之一d都 ...
嘩!少之有少⋯絕左種!

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

男爵府

唉,唔好話搵女朋友啦,我公司男多女少,啲男同事見到靚女同事,乜都問駛唔駛幫手,又so哂佢,唔靚個啲,自己做啦!your face your fate嘛!

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

好欣賞欣宜

水晶宮

引用:Quote:原帖由+豬仔嘜+於+16-04-30+發表曾經

原帖由 me-ism 於 16-04-30 發表
嘩!少之有少⋯絕左種!
係呀,再想遇到第二個都遇唔返。
身邊D男性朋友真係俗世到呢,俗唔緊要,唔好下下提住波波籮籮,真係好鬼討厭!所以我都慢慢開始遠離呢班人

男爵府

好聽!

子爵府

引用:唉,唔好話搵女朋友啦,我公司男多女少,啲

原帖由 zayma 於 16-04-30 發表
唉,唔好話搵女朋友啦,我公司男多女少,啲男同事見到靚女同事,乜都問駛唔駛幫手,又so哂佢,唔靚個啲,自 ...
哈哈
好正⋯your face your fate
你唔好話同事啦,我識既朋友,佢地都講㗎,靚女咪出力幫,唔得既就費事理佢⋯好現實㗎

I can be mean as fxck. Sweet as candy, Cold as water. Evil as hell. Or loyal like a soldier. It all depends on you.

珍珠宮

好媽媽勳章

eggpudding 發表於 16-4-30 12:54
我係街到
見到對對都係唔靚
男人要靚嗎?
男人就算唔搵好靚, 都要順眼! 現在女多男少, 男仔有比較多選擇, 女人未上岸真的要keep住作戰狀態.

侯爵府

牛年勳章

回覆樓主:

好好聽,多謝分享

子爵府

引用:Quote:原帖由+me-ism+於+16-04-30+發表嘩!

原帖由 豬仔嘜 於 16-04-30 發表
係呀,再想遇到第二個都遇唔返。
身邊D男性朋友真係俗世到呢,俗唔緊要,唔好下下提住波波籮籮,真係好鬼討 ...
你識個個designer,一百個男人都唔知有無個係咁
算啦⋯男人把口係咁⋯

男爵府

好聽,好有意思

子爵府

回覆:方方媽媽 的帖子

水晶宮

豬仔嘜 發表於 16-4-30 13:57
曾經識個男性朋友,designer嚟,佢真係非一般男人,唔會注重個樣及身材,只憑同對方相處嘅感覺,總之一d都 ...
佢會唔會隨時話"無feel"就同人分手?
憑感覺,其實某程度都幾任性架,因為咩都係任up之嘛.

子爵府

引用:Quote:豬仔嘜+發表於+16-4-30+13:57+曾經識

原帖由 方方媽媽 於 16-04-30 發表
嗯⋯都係
分手話無feel...

水晶宮

me-ism 發表於 16-4-30 14:22
嗯⋯都係
分手話無feel...
有D男人,唔理好醜,最緊要就手,有女就上,食完就走.
通常呢類人,都係用"feel"來做藉口.
講來講去,個feel字可能係用來形容J的衝動而已

公爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-30+12:26+女士既

我估.....無囉!
但就算係咁,都唔洗將自己既價值交比男人去決定既.
好同意,女人唔好矮化自己,要自信自強自愛,呢首歌唱出做人嘅價值,其實唔單只女人,根本男女一樣,要活出自己!

子爵府

引用:Quote:me-ism+發表於+16-4-30+14:22+嗯⋯都

有D男人,唔理好醜,最緊要就手,有女就上,食完就走.
通常呢類人,都係用"feel"來做藉口.
講來講去,個feel字可 ...
係喎
你講中
有時佢地真係唔理好醜最緊要就手⋯當然對方唔係醜到食唔落啦
Feel呢家野⋯好害人囉⋯特別依家年紀大仲講乜feel
我諗JM講既designer係指相處舒服自然

水晶宮

引用:Quote:豬仔嘜+發表於+16-4-30+13:57+曾經識

佢又唔會,好成熟,教識咗我好多好多,係我見過最特別嘅一個人

首頁

尾頁

跳至