自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

用左3個星期時間去跑步減肥C6話我瘦左好多 ,不過仲加多句沒有醜女人只有懶女人

伯爵府

回覆:fifiwong 的帖子

你c6 呢句又好真喎!btw, 恭喜你繼續努力啦。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆:真係

加油,我都想瘦

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

我一直都 Keep 到~

今日小米手環,幾好用可以計到數~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

公爵府

回覆樓主:

加油~堅持~祝愈來愈靚

伯爵府

沒有醜女人 只有懶女人
的確係真,我一懶就會提醒自己

琥珀宮

畀面勳章

三星期就瘦好多巧羨慕

子爵府

2018復活節勳章

珍珠宮

littlesister 發表於 16-5-1 12:58
三星期就瘦好多巧羨慕

每日跑可以好快瘦

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:littlesister+發表於+16-5-1+12:58+

原帖由 fifiwong 於 16-05-01 發表
每日跑可以好快瘦
你就好
每日跑幾耐?有冇節食?

珍珠宮

littlesister 發表於 16-5-1 13:44
你就好
每日跑幾耐?有冇節食?

當然有啦介得好辛苦 每日跑1小時

琥珀宮

畀面勳章

引用:Quote:littlesister+發表於+16-5-1+13:44+

當然有啦介得好辛苦 每日跑1小時
點節食法呢

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

加油

珍珠宮

littlesister 發表於 16-5-1 15:00
點節食法呢

食7成飽介甜介宵夜

子爵府

回覆:fifiwong 的帖子

三星期已可見到效果嗎?
有改善飲食嗎?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:littlesister 發表於 16-5-1 15:00

食7成飽介甜介宵夜
仲要減肉減飯多食菜~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

回覆樓主:

吾好意思呀各位J m,騎劫吓個post, 如想發新帖,依家在那裹揾?

子爵府

跑步係瘦得最快
之前我一星期跑三四日
個零月 由56.5kg 路左落53kg
(我170高)

新年開始冇跑 依家54.5徘徊

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:用左3個星期時間去跑步減肥C6話我瘦左好多

用左3個星期時間去跑步減肥C6話我瘦左好多 ,不過仲加多句沒有醜女人只有懶女人
...
你c6又好fit 架?咁大口氣架
不過又真嘅

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:吾好意思呀各位J m,騎劫吓個post, 如想發

原帖由 耕田妺 於 16-05-01 發表
吾好意思呀各位J m,騎劫吓個post, 如想發新帖,依家在那裹揾?
出返去一層,手機版就右上角~

買基金真係好傷

首頁

尾頁

跳至