心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢D真係鬥長命...最弊呢D人多數有後台

男爵府

共勉之

洋房

我都係,間公司福利、人工都好好,但同事就好麻煩,最吾開心係好大聲話我英文文法吾岩,咩都睇吾順眼,衰慘就係佢吾係我上司

大宅

我都好唔開心,一心諗住一場同事,幫得就幫,點知俾人當水魚......
有功就領,有錯就我咩,好灰心

大宅

睛靈勳章

以前遇到一個極品都係,真係要同佢鬥長命,話說條友初嚟無咩嘢,唔知幾時踩到佢條尾,於是佢每日就好似CCTV吸住我,去廁所...得,唔好超過十分鐘,唔係就出去搵我,話說有次去廁所之後落樓下汽水機襟罐嘢飲,超過十分鐘唔見人,即刻出去搵我,好彩我返得早過佢,佢啲小人返嚟兼大聲加惡問我去咗邊,知道我買嘢飲即加我罪,話工作時間唔可以離開工作崗位,仲出埋warring俾我添,我講電話佢就走嚟拍我枱問,講公司定私人電話,我用咗一次公司地址收嘢,又有位俾佢入,話員工規則咁咁咁,我忍受咗佢幾個月,知道佢思覺失調,一於同佢鬥長命,好彩王天不付有心人,佢因為得罪咗人而走咗,所以我相信好人有好報,惡人....時辰一到佢想走都難。

侯爵府

回覆樓主:

如果佢唔走,咁我揾到另一份就我走囉,同依啲人好難相處㗎,乜都關佢事,乜都要聽佢果套,返工真係好大壓力,怕屈出病來

首頁

尾頁

跳至