自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢可能晚晚俾老公打, 打到心理唔平衡, 要搵D客發洩

別墅

好衰

珍珠宮

"惡店主:咩呀?咩呀?你同我行番過嚟!"

樓主,佢叫你行返過去,佢想做咩AR?

& 果度都好多衰店BOR
早2年我同朋友去果度2樓度行,途經一間叫做"BLINX BLINX 925" GE衰店
間店突然有隻狗跑出黎想跳落我度,我勁驚,叫左出黎,個店主行出黎鬧我,叫我快D去死,定陣我係比隻狗嚇親先叫,我NG知隻狗係佢養定係其他客人帶黎GA LA

間店係大家樂果邊一直行就見到,專賣閃令令GE野,都多手機套賣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

大宅

呢間野D衫都好貴

我都曾經去過葵廣一間舖, 當時同朋友去, 朋友買左衫我無買, 第二次自己去行, 一入去個女人話D野唔啱我, 話我唔會買野叫我走, 而家間野好似仲有, 近三聯J字頭

大宅

大宅

日日媽媽 發表於 16-5-8 08:37
我都覺得千色(YL)啲售貨員好冇禮貌,特別係嬰兒陪果層問少少野都黑面

YL千色店,服務員同收銀都係黑口黑面,都唔明咁大間公司點解咁求其,都唔管理好佢哋嘅服務態度

子爵府

小邪貓 發表於 16-5-13 15:58
YL千色店,服務員同收銀都係黑口黑面,都唔明咁大間公司點解咁求其,都唔管理好佢哋嘅服務態度
...

係,早幾日問下啲奶樽俾個sales彈左幾句好似唔想答咁咁大型嘅百貨公司管理層真係要檢討下

首頁

尾頁

跳至