派對情報

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

evapecosbb 發表於 16-5-20 23:04
我覺得生日會唔一定要好豪華,最緊要大人有得食,小朋友有得玩。
根據過往經驗,今年生日會諗左d特別遊戲俾 ...

好犀利的媽媽!

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

勁呀~ 給你100個讚
活在當下,愛得及時

大宅

回覆 evapecosbb 的帖子

請問呢個你充咩氣?

子爵府

snoopymummy 發表於 16-5-25 13:08
回覆 evapecosbb 的帖子

請問呢個你充咩氣?

好似水泡,用普通泵

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

多謝你分享
請問淘寶小禮物嘅link
小note book,索繩袋,扭蛋玩具和扭蛋機

另外你整嘅食物都好豐富
啲小朋友一定好開心

子爵府

Fancyelf 發表於 16-5-29 13:49
多謝你分享

Notebook:
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【韩国文具 便签纸随手撕 便条纸 便签条 卡通可爱清新便签 小礼物】¥AAFRAGgi¥http://tmqd.me/h.w6Bou?cv=AAFRAGgi&sm=14eb50
呢間店小文具好特別又平,鎖匙筆最受小朋友歡迎,男女都鍾意。
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【包邮韩国创意文具 钥匙造型 圆珠笔汽车礼品笔宝马奥迪笔批发】¥AAFRAOUT¥http://tmqd.me/h.whauC?cv=AAFRAOUT&sm=a7e3b9

果個其實係背包,大約A4 size,小朋友們超鍾意,有好多款。
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【My Little Pony 小马宝莉双面无纺布印刷束口袋抽绳包儿童游泳包】¥AAFRAkuO¥http://tmqd.me/h.wh4QC?cv=AAFRAkuO&sm=c61dc5

子爵府

Fancyelf 發表於 16-5-29 13:49
多謝你分享

扭蛋
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【32mm混装扭蛋一元投币机玩具 扭蛋机专用扭蛋球一包100个包邮批发】¥AAFRAcvk¥http://tmqd.me/h.whUeV?cv=AAFRAcvk&sm=85a03e

扭蛋機
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【欧宝儿童迷你娃娃机夹公仔娃娃机抓娃娃机糖果扭蛋游戏机电动玩具】¥AAFRAvMb¥http://tmqd.me/h.wh6iv?cv=AAFRAvMb&sm=e78f7e

其實食物你預主要大人食,甜品就用黎氹小朋友,佢地掛住玩真係食好少。

大宅

evapecosbb 發表於 16-5-29 18:05
扭蛋
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【32mm混装扭蛋一元投币机玩具 扭蛋机专用扭蛋球 ...

謝謝!我而家仲plan緊生日會點搞好,我冇時間整野食想叫少少到會,請問你有冇試過邊間呀?定係都係自己整?

子爵府

Fancyelf 發表於 16-5-29 22:09
謝謝!我而家仲plan緊生日會點搞好,我冇時間整野食想叫少少到會,請問你有冇試過邊間呀?定係都係自己整 ...

我未試過到會,如果叫到會可以只叫飯麵,雞翼,三文治叫到會其實好唔抵。自己買三磅雞翼,買支滷水汁,一個錫紙盤,party前半個鐘放入滷水汁煮五分鐘,焗十分鐘已經ok,跟住放落錫紙盤就搞掂。買包火腿,芝士,夾三文治,一開四,可以切成正方三角都得,又一樣食物。買魚蛋,丸,白勺又一盤。腸仔烚熟,串埋罐頭菠蘿又一盤。唔得閒串就咁一盤又得。
啫喱可前一晚整定。買定幾包薯片做小食。
又可以叫pizza.
到會我未叫過,我見好多人推介五餅二魚。

大宅

evapecosbb 發表於 16-5-29 23:05
我未試過到會,如果叫到會可以只叫飯麵,雞翼,三文治叫到會其實好唔抵。自己買三磅雞翼,買支滷水汁,一 ...

Thank you!

子爵府

好有心思

男爵府

畀面勳章

想問卡通印水貼條link,thx

子爵府

Ccb1031 發表於 16-6-3 21:52
想問卡通印水貼條link,thx

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【女孩最爱儿童卡通防水纹身贴纸公主莉纹身贴冰雪奇缘贴画】¥AAFbGYpw¥http://tmqd.me/h.B4JlN?cv=AAFbGYpw&sm=9699a8

男爵府

畀面勳章

evapecosbb 發表於 16-6-5 21:27
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【女孩最爱儿童卡通防水纹身贴纸公主莉纹身贴冰雪奇缘 ...

Thx

大宅

勁呀~ 給你100個讚X2..
再有的..請再分享..
請問食物用了多少錢? 佈置場所要多少錢? 買禮物用了幾多? 有個預算..

子爵府

evapecosbb 發表於 16-5-21 00:02
最後每人一隻吹氣手拉公仔

請問手拉汽球係用手泵充氣嗎?

子爵府

菩提子 發表於 16-6-8 10:27
勁呀~ 給你100個讚X2..
再有的..請再分享..
請問食物用了多少錢? 佈置場所要多少錢? 買禮物用了幾多? ...

無認真計過。
場地$680
蛋糕$400
食物大約$700-$800
禮物加報置加雜物$1000

首頁

尾頁

跳至