網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

回覆樓主:

点講tel?用head phone?

大宅

Tabasco-vic 發表於 16-6-17 11:00
定到呀 禁足跡就可以定到

想問:

1. 定位時, 係咪係我手機的google maps睇到位置? (我用android 手機的)
2. 手錶幾耐要充一次電?
3. 要充電幾耐?
4. 防水嗎?
5. 錶面大約咩呎吋? 可以戴在小朋友手上影張相來睇睇?
6. 一個星期大約用多少數據流量?
7. 請問你在哪間淘店買的, 我想在香港用的.

Thanks

大宅

引用:复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)

原帖由 Tabasco-vic 於 16-06-16 發表
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【彩屏儿童定位智能手表手机插卡能打电话防水手环小学生 ...
我跟你買了這佃手錶,請問插入sim card後,會自動連接網絡,還是要手動上網才能設定?謝謝

子爵府

2011至尊種植勳章

請問有無人知裝咗apps 後,但駁唔到落手機setting,可以點做?

男爵府

jemanfong 發表於 16-7-22 20:17
我跟你買了這佃手錶,請問插入sim card後,會自動連接網絡,還是要手動上網才能設定?謝謝

請問妳是用什麼方式淘到錶?因為賣家都說不運送到香港或不支持集運

禁止訪問

複式洋房

好似要中國移動或聯通嘅電話卡先得

伯爵府

引用:Quote:原帖由+Tabasco-vic+於+16-06-16+發

原帖由 jemanfong 於 16-07-22 發表
我上個月淘隻可以靜音震動,點知個seller寄咗呢個比我,後來補返差價比我。定位非常麻麻,用咗一個月已經壞咗,開唔返,激c我。我原本想買LG個kidzon,不過iphone用唔到就無買。

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【E路相伴儿童智能手表手机GPS微信对讲定位打电话学生防丢失防水】¥AAHSdLVg¥http://e22a.com/h.ZNhmPq?cv=AAHSdLVg&sm=ed6869

複式洋房

https://detail.tmall.com/item.htm?id=523264324122&toSite=main

請問這款對嗎?
因看不到你分享的網址!THX

珍珠宮

cherane 發表於 16-9-1 14:31
https://detail.tmall.com/item.htm?id=523264324122&toSite=main

請問這款對嗎?

因為學校吾比載返學,現在要出讓$100,藍色的,如果有興趣請PM我。

Love and Kindness are never wasted.

首頁

尾頁

跳至