二手市場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

嘩咁都得...mouth: mouth: mouth:

原文章由 christy0604 於 08-11-25 17:39 發表

點可能, 罐 底 點開ar?剧開??

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

嘩...原來佢係呃人架...我同佢通過几個電話.
好彩几次都唔成功..佢重講到似層層咁和
成日都叫我捐野,,,話d細路好慘.無衫著.無奶飲
重話自己做pampers 行街...只做easy ups line
但係唔知點解成日都無:l碼...
身邊重有個妹妹仔聲叫佢做"爸爸"
嘩...伊d人真係好得人驚,雙面人...

原帖由 kitty0502 於 08-12-14 17:26 發表
係呀,佢都pm過我話用包輕鬆穿32片交換我2罐細能恩1號

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

係12月份同*簡瞳*
買左 50蚊 既coupon加咭
到今日都重未收到...
唔知佢真係有無寄過被我,佢上bk又唔pm我,到我係bk搵佢又話東又西.我真係唔明 ???
重有我係bk*郵寄*交收過大約40次,,,無一次係寄失左,,,唔知點解唯一個會寄失 ???重有我多數都叫d媽咪留返bk既名方便我查,係我無提佢,,
係bk寄過信被我既媽咪大部份都係用白色or用過既信封寄既,唯獨佢一人用萬零信封..咁特別我又點會唔記得呢 ?佢話被人偷信,sorry 我雖然住共屋,但個信箱對住個保安,需d講句.24小時有人睇住,點偷呀 ?我睇過寫被佢既地址無錯..佢又話有寫回郵地址,..
以家我損失左$50.雖然係少數目,但我都唔甘心.
---
1.另想問下有無媽咪真係(為伊d事)去報警?
我有入數紙,要咩手續 ??
2.有無媽咪係12月同”簡瞳”買過pampers coupon加買5送1咭 ?or 伊排又幫佢買過???
---
(雖然伊個係多餘問題,可能佢真係有几百張都,不過我想睇下佢係咪真係有無咁多,)

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

照你咁講,,,伊位媽咪真係有問啦,
有無理由,一年內寄錯2次架,,,我問佢都話有寄過.
請問你有無留低過數紙...如果再有媽咪有d咁既況且
我地一齊報警,,,多d人好做事...thx

[
quote]原帖由 popui 於 09-2-6 01:12 發表
我係2008年大約7月也 同 *簡瞳* 交收。
俾咗 $70 買 片片券,都收唔到。

其實,我都覺得有問題。但是他點都話寄出咗,我還可以點! [/quote]

首頁

尾頁

跳至