二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有個叫Josephines(瑪瑙級國民)嘅bk會員收咗我$,話31/12用掛號寄出coupon,但今日3/1仍未收到,已用pm聯絡多次都沒有回覆過,請問有冇mami識這人呢?我亦唔排除有欺騙成份,因數目都不細, 我亦留過電話,但一直冇回覆,如我仍收唔到任何回應,會作出行動
請各朋友幫助尋此人和請教各位應怎麼辦好呢?

thx

大宅

通緝:呢個叫Josephines(瑪瑙級國民)收咗$後失蹤

這個Josephines(瑪瑙級國民)今仍未回覆,但另有一位mami已過數,但多天未收到貨,如有人被騙,請開topic公開,以免有人再被騙,我亦向警方報案,這人實太可惡

大宅

你想點至真,大把時間同你玩,呢句你睇下日期先講啦,郵件唔見咗報警又關我事,講出嚟把鬼咩,我亦冇話過你扮失憶喎,1/1開始搵你都唔覆,都唔知點解有人話2/1收到你pm,邊個真呀,你叫人點信呀,人地幾十蚊就收到貨,我成千蚊寄掛號都會唔見,幾時寄出,掛號number我都唔知,幾日後先話寄咗啦,不過你收唔到,下..,玩咩

大宅

睇嚟你想挑釁人多d喎
叫郵差搵嘜呀???幾時寄,掛號number,邊度寄出,包裝係嘜嘢樣我都唔知喎,點搵呀?

原帖由 Josephines 於 09-1-8 15:40 發表
我係要講出嚟吹咩,人哋收17.5元唔係幾十元,你講到同郵差咁熟,妳咪叫埋郵差一齊同你揾,熟到係人都識你,收唔都我都冇辦法.

首頁

尾頁

跳至