二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 TamDaiHung 於 09-1-29 09:52 發表
我出售了一份玩具, 在24/1和BK一位媽媽交收, 但昨晚俾我見到佢拎番出來再賣!!!! 仲要賣得貴過我!其實我都明白既然份玩具已賣出已經唔屬於我, 佢要點處理都唔關我事, 但我覺得條友好cheap囉, 所以我見到好唔開心, ... ...

you are better than me la.........at least 有$收丫
我d bb女衫系送比1个bk mami ga(her id:jojo2005)
free of charge ga.......她竟然post上尼賣a......重賣得几貴下..枉我重甘好心送埋對roller shoe比佢个仔tim a

大宅

原帖由 cinderelladay 於 10-5-1 01:29 發表
事緣我向e位mami:

beautylise

用hk$600買o左套英文GC閃卡,因為佢個網頁張相係o係GC網度copy出o黎,我想睇現貨,叫佢send比我睇,點知佢一輪咀up左好多o野,結論都係無相睇。
ok,咁好啦,我好想買,所以都約出o黎交易

...

o夷........o甘我算好好采o羅.......雖然攪1大輪.......好采都收番$.......

大宅

回覆 1# kimkimb 的文章

系米你話$5.00/pack賣給你果个人ar?
真糸平野冇好!!!

大宅

回覆 1# BoyzMammy 的文章

push push

大宅

Juliaqq 發表於 11-4-8 21:35
正所謂"福無重至 禍不單行" 黑仔的我前日約了買隻 combi step 3 杯今日交收. 相信99%嘅mami都知佢啲parts好 ...

whats her login id????

大宅

Juliaqq 發表於 11-4-8 21:35
正所謂"福無重至 禍不單行" 黑仔的我前日約了買隻 combi step 3 杯今日交收. 相信99%嘅mami都知佢啲parts好 ...

whats her login id????

大宅

Maykhera 發表於 11-4-12 10:23
ACKSO將ZOEYCHAN128送嘅2罐豆奶賣比我....好過份!!
Zeochan128 之前送出8罐豆奶...我係其中受惠者....我pm ...

尼个mami在bk混水摸魚出哂名架啦.........
無數bk mami比她呃過la........

大宅

papa2011 發表於 11-5-25 17:09
唔明某d自稱低入嘅mama 點解要pm人叫人送o野比佢lor...送唔送 / 送比邊個係賣家自由....我睇你環境唔係咁差 ...

who???????

大宅

回覆 朗朗咪咪 的帖子

changed login id, be careful

cs2007  how to spot out? thank  發表於 11-8-31 23:56
朗朗咪咪  thx!^^  發表於 11-8-31 15:51

大宅

回覆 菜宝宝 的帖子

$300???去大公司了買都得o拉....使乜上網買呀?
你交收時check青楚先比$丫ma........

大宅

各位mami如用coupon交換物品,1定要面交,不耍by post.....
我就貪方便.by post,到收到物品發覺實物有問題要求換番時....對方就可能会話收吾到coupon
結果不了了之

大宅

回覆 mikitse 的帖子

i mean 百佳/惠康coupon.......

首頁

尾頁

跳至