二手市場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

係BK比人呃左 $ 81.7
我賣野比人無數次.都未試過失手.
諗住買樣野比小朋友.
頂你XX
成個禮拜都收吾到.你有冇寄呀
新年留留都吾想人
祝你牛年行衰運行到下個牛年

公爵府

我同一個bk媽咪買2頂 五星帽

我問過郵局.今朝已打比我覆左我.冇你所講寄出既郵件.你有冇寄大家心照.除非郵局講大話
1月13日寄.到而家毛都收唔到
你話你有寄.我都冇你符.
仲要用2張A4紙做信封. 妖...
越講越激X氣.
我當跌X左
講完

公爵府

原帖由 popui 於 09-2-6 14:02 發表

請問你點樣問郵局? 平郵有得查嗎?

http://app1.hongkongpost.com/SSL/eform/jsp/c.ordinary1.jsp
再填資料.有人會聯絡你

公爵府

吾係 有賣牛角扣漁夫褸
Sxxxx

原帖由 Miss-M 於 09-2-6 18:52 發表

Cxxxxx1024????

公爵府

新年前我同一個bk媽咪買2頂 五星帽
又話寄左.而家幾月呀??
跟本係到講大話.
我問過郵局.覆左我.冇你所講寄出既郵件.你有冇寄大家心照.除非郵局講大話
1月13日寄.到而家毛都收唔到條
你話你有寄.但我好肯定冇囉.
永遠只有我打比你.pm你.仲要教埋你點查件郵件去左邊.又吾覆我.從來吾主動我.仲要見倒你係到賣野.吾好係到食.害人啦.不知所謂.火屎都埋.
越講越激X氣.
我都有係呢到賣野比BK嗎咪.超過個百次.都冇D更既事發生.試過有一次個媽咪收吾到郵件.地址有錯.第2日我去check.巳check到件野係邊.郵局第2日寄番比我.馬上寄番比個媽咪啦.人地郵局話.如果真係有寄出過既郵件.如果寄失左都會搵得番.心照啦.大家都係做左人地媽咪.
我當$87.2比你開飯.你更等$洗
各位小心Smile_Smile 媽咪

公爵府

點解有D媽咪可以更冇信用???
早幾曰約左交收2件褸
話個工人會同我交收.跟住打黎話自己吾記得比底錢個工人,話個工人冇cash係身. ($ 90都冇???)
改2曰後(今曰)佢同我交收.OK~冇問題.
琴晚仲打比佢.同佢約實.仲問佢係咪肯定要.佢話係喎~~今曰約左交收.
今朝就收到佢個囗訊. 但我睇得吾凊楚.咪打比佢.打左幾次都吾聽.留言." 佢就send番囗訊話.吾要.同什麼開緊會.
喂~~吾要琴晚打比你就講啦.到今日先話吾要.玩晒野~買賣更多次.都係第一次遇到呢d媽咪.
為人父母.講下囗齒好.....
唉~~講完

首頁

尾頁

跳至