興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

LG維修服務真的不得了,去維修放低個電話都要等咗二個鐘,之後等足一星期先攞得返部電話!
今日去攞機又要等一個幾鐘先攞到,話同我換咗部新機,之後都係幾個鐘頭部機已經突然死亡,突然唔著,按咩制都完全無反應!
呢部就係新機?
我想問一下,我係咪應該明天放假係咪都應該推晒所有人嘅約會,之後喺元朗又去旺角等一二個鐘,之後又再等多一個星期又去旺角取機?
你地係咪咁樣做維修?
我真係第一次買LG手提電話,估唔到你地係咁厲害!
其實仲有好多問題,好似之前打去叫你們維修部覆個電話比我,之後又無影無蹤,仲有.......唉~算啦!
之後星期一就有個所謂的經理許先生打電話嚟!
講完咗一大堆廢話,之後仲問返我轉頭想點?! 真係好笑!
之後話同公司講下可否同我做trad in 轉G5, 要明天覆我!
之後第二日打電話嚟,話要我比多千五蚊trad G5?!
我問他點解要我比千五蚊呢?
他說,你部機唔係全新,都係用過, 所以要用trad in 價補差額!
真搞笑,我同他講,如果我的電話唔用,又點會知道係壞呢?
之後他說同公司反應一下你不願意比這個價錢!再覆我電話!
第二日,他回覆,公司最終結論係一千蚊比你trad in,呢個係公司最終決定!
我真係唔明白,點解要我加錢trad in?
電話只係買了2個月就咁有問題(其實一早已經壞,但係無時間去維修) 之後你們換了新機當晚就突然死機!
咁呢個電話就要我補錢去換機?
最搞笑係阿許經理,我問他G5售價幾多錢,之後再問他V10呢?
他回答: 無啊! 無V10價錢!
我追問,係咪停產了?唔再買到? 你係LG 公司都無自己産品售價?
他才回答我,你想知就同你睇下!
我真係從來都未曾遇過啲咁嘅<經理>
之後,原來二款機價係一樣,咁點解我要比錢去trad in呢?
之前話換部新機比我,如果係新嘅,點解又咁快出事呢?

漏咗一樣嘢,我同許經理講想投訴,點知他說同他講喎!
咁咪即係嘥氣!
係咪全香港LG係許經理話事? 只係可以同許經理講?
如果他能handle 得到,人地就唔使投訴啦!

大宅

LG 電話N年前用過, 話過以後唔會再買。

男爵府

LG電話我覺得好易壞

大宅

小小分享,HTC售後放低部機佢會借部機你用,整完就會送上門。可能就係因為放咁多錢去售後,搞到冇乜錢研發機

首頁

尾頁

跳至