自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:有無jm未有之前日日咖啡奶茶,依家為左亞b都好乖戒口嫁?

我其實冇戒過口

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

有,但生完返工即飲返
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

水晶宮

回覆樓主:

為左個女皮膚靚靚,陀b時好乖戒口食得好清

侯爵府

bebe1314 發表於 16-6-11 21:58
自己敏感

哦。。明白

伯爵府

咖啡都無杯

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

第一胎連蝦蟹咖哩都介晒,真係冇啖好食,果陣奇在一向唔飲奶嘅我,一日飲兩三杯,晚晚粟米片加奶做宵夜。第二胎冇戒蝦,但照戒蟹鴨咖哩魚生,但阿媽鍾意食沙律,日日都想食。結果兩個而家都好鍾意飲奶,我女就成日食沙律,好神奇。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆:有無jm未有之前日日咖啡奶茶,依家為左亞b都好乖戒口嫁?

我有咗嗰段時間,任何飲品包括水都飲唔到, 差d因為缺水要入醫院, 只可以飲咖啡呢一種飲品,所以我冇得揀,不過幸好小朋友出世乜事都冇。

大宅

回覆樓主:

每日一奶茶,依家為左阿B忍得好辛苦

首頁

尾頁

跳至