烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

買左個TEFAL OF504E, 玩緊焗雞, 隻雞叉左入條不鏽鋼棒放入去燒, 不過隻雞無轉? 係咪本身無轉功能??

珍珠宮

引用:買左個TEFAL OF504E, 玩緊焗雞, 隻雞叉左

原帖由 cocokan2004 於 16-06-20 發表
買左個TEFAL OF504E, 玩緊焗雞, 隻雞叉左入條不鏽鋼棒放入去燒, 不過隻雞無轉? 係咪本身無轉功能?? ...
咁說明書有冇講有轉烤功能?

大宅

回覆 cocokan2004 的帖子

中間個功能旋鈕是否已選擇旋轉燒烤?新機唔會咁化學嘛!

男爵府

回覆 Jarrah 的帖子

搵到啦. thank you.

洋房

回覆:TEFAL 焗爐焗雞唔識轉

請問Tefal焗爐好用呀?因位置有限,只能放 504E 32L

男爵府

cocokan2004 發表於 16-6-20 20:14
買左個TEFAL OF504E, 玩緊焗雞, 隻雞叉左入條不鏽鋼棒放入去燒, 不過隻雞無轉? 係咪本身無轉功能?? ...
May I know if you find this oven good? I am considering this one or the panasonic one but the Panasonic one seems too big for me

男爵府

回覆 patrickmama 的帖子

I made cookie and chicken wings nd chicken before. I think it is ok.

男爵府

回覆 kumimomo 的帖子

so far so good. 焗D野都食得!!!

男爵府

cocokan2004 發表於 16-9-14 00:50

so far so good. 焗D野都食得!!!
我是新手。易操作控制及清潔嗎?

男爵府

For chicken will thos oven small or u found it enough for me as first time baker

男爵府

我也是新手. 未用過其他爐, 但覺得都算好用.

男爵府

cocokan2004 發表於 16-9-14 15:08

我也是新手. 未用過其他爐, 但覺得都算好用.
這部是新款嗎? 23L 夠用嗎? 同埋預熱快嗎? 謝謝!

侯爵府

陪月勳章

kumimomo 發表於 16-9-13 10:40
May I know if you find this oven good? I am considering this one or the panasonic one but the Panas ...
P記32L果部好多人投訴爐溫唔夠。

首頁

尾頁

跳至