網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 陪月勳章

有無推介呀~

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

補血咪就是「鐵丸」。但適可而止,因為太多鐵質會便祕。
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

大宅

畀面勳章 陪月勳章

Manwah 發表於 16-6-22 12:34
補血咪就是「鐵丸」。但適可而止,因為太多鐵質會便祕。

係鐵丸呀~我知食得多會便秘嫁

水晶宮

回覆樓主:

我飲鐵水, 鐵水唔會便秘, 飲落有少少腥味, 不過我血色素得8.x, 飲前好攰, 飲咗around 2weeks係精神d, 同腳痺少咗。
但要注意: 1個月內要飲完。 我見其他iherb liquid iron, 都係要30日內用。 之前買500ml 多得濟, 得我一個飲, m前m緊停, 我轉買250ml同試其他brand. 仲有佢話要餐前飲,但我空肚飲咗胃痛, 要食少少野打底先得。
仲有我覺得飲完好似m多咗, 我係前1個月飲, 今個月停咗睇定d先...

大宅

畀面勳章 陪月勳章

DonnieBB 發表於 16-7-25 11:44
我飲鐵水, 鐵水唔會便秘, 飲落有少少腥味, 不過我血色素得8.x, 飲前好攰, 飲咗around 2weeks係精神d, ...

Thx

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我飲鐵水, 鐵水唔會便秘, 飲落有少少腥味

原帖由 DonnieBB 於 16-07-25 發表
我飲鐵水, 鐵水唔會便秘, 飲落有少少腥味, 不過我血色素得8.x, 飲前好攰, 飲咗around 2weeks係精神d, ...
睇到你呢个reply ,thx

首頁

尾頁

跳至