自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Jm加油呀!

原帖由 tsung 於 16-06-29 發表
Jm加油呀!
多謝你。

tsung    發表於 16-6-29 18:37
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

男爵府

:mother::mother:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:戒個其實唔難,亦唔會好辛苦,難就難在能否

原帖由 葡萄仙子 於 16-06-29 發表

戒個其實唔難,亦唔會好辛苦,難就難在能否一路堅持! ...
係呀!! 我其實都驚緊,由其係無戒煙貼時。。。。。心癮仲難戒過煙癮。

姑娘今日都話,無戒煙貼時,先係見真章。。。

翡翠宮

引用:加油。你去圖書館管請本醫生手記。睇完你更

原帖由 Bikecar 於 16-06-29 發表
加油。你去圖書館管請本醫生手記。睇完你更加唔會食。支持你
好啊!!多謝你提意呀,我遲d去圖書館借黎睇。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

我都支持你

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

大少拉 發表於 16-6-29 17:57
係呀!! 我其實都驚緊,由其係無戒煙貼時。。。。。心癮仲難戒過煙癮。

姑娘今日都話,無戒煙貼時,先係 ...

找我頂下

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 熱血勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

加油堅持

水晶宮

大少拉 發表於 16-6-29 17:06
今日係呢個戒煙療程最後一次。順便睇埋肺功能報告。

我既肺功能係正常既。姑娘話我好好彩。食左咁耐煙個肺 ...

好欣賞妳!可否分享你起初為乜決定戒煙?有咩信念令你有呢個決心同毅力?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

叻呀 祝戒烟成功!

琥珀宮

回覆樓主:

水晶宮

加油

珍珠宮

回覆:戒煙姑娘送既禮物。 ( ´▽` )ノ

支持你呀,有決心就能成事

公爵府

2024年龍年勳章

加油

公爵府

禁止訪問

我的育兒心得勳章

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

加油

翡翠宮

回覆樓主:

叻叻

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

妳好叻呀,記得要keep住唔好食返呀

首頁
12345...7

尾頁

跳至