自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://m.facebook.com/photo.php ... 26984&source=48

公爵府

開心吸收勳章

啲bb 衫真係平靚正,好抵買,圍起嚟每件唔過100$,仲要款靚同料好,出街衫好靚,超多款,折完都唔過900$,買左13件衫或 set,無買 roller. 多謝樓主呀
好過 gap,去完 mothercare 買, gap 啲款揀唔落手,只可以粗着

珍珠宮

回覆樓主:

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

回覆樓主:

樓主,係唔係間間都有呢款鞋賣?

男爵府

tracy.ho 發表於 16-7-17 08:58
樓主,係唔係間間都有呢款鞋賣?

我估係啊,全線減
一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

男爵府

大戶 發表於 16-7-17 08:11
啲bb 衫真係平靚正,好抵買,圍起嚟每件唔過100$,仲要款靚同料好,出街衫好靚,超多款,折完都唔過900$,買 ...

Gap我都冇買喇,好似好快殘
一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

小姐變太太 發表於 16-7-17 10:45
我估係啊,全線減

THX:mother:

首頁

尾頁

跳至