家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

開利3/4匹窗口機, 唔知做咩開左15分鐘就自動cut 機, 顯示屏出現EO, 年半機過了保養, 問左樓下水電C傅話係電路板問題, 換都要1K up, 叫原廠就話上來睇都要收380先報價, 個心15, 16, 唔知點做好......

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

carandvic 發表於 16-7-19 17:26
開利3/4匹窗口機, 唔知做咩開左15分鐘就自動cut 機, 顯示屏出現EO, 年半機過了保養, 問左樓下水電C傅話係電 ...

問左原廠先啦, 上門$380 + 零件

水晶宮

carandvic 發表於 16-7-19 17:26
開利3/4匹窗口機, 唔知做咩開左15分鐘就自動cut 機, 顯示屏出現EO, 年半機過了保養, 問左樓下水電C傅話係電 ...
問吓原廠"EO"大約係代表咩先啦...如果真係電路板問題...咁就問佢換電路板大約咩價...再決定換機定換電路板囉 !!

大宅

開利真係好垃圾...個客服只係識叫你留電話, 話遲D覆, 等左幾日都未覆, 今早再打去, 佢話仲覆緊上星期D order.....

咁熱既天氣...真係好難頂..

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

carandvic 發表於 16-7-20 12:28
開利真係好垃圾...個客服只係識叫你留電話, 話遲D覆, 等左幾日都未覆, 今早再打去, 佢話仲覆緊上星期D orde ...
係做呢個時段

禁止訪問

伯爵府

會唔會大塵回唔到風

首頁

尾頁

跳至