親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Day 1 arrive, 梅田晚飯

Day 2 黑門市場早餐,海游館, 聖瑪利亞帆船 (sunset ride)

Day 3 動物園, 美國村, 心齊橋, 梅田HEP FIVE 摩天輪

Day 4 錦市場, 鴨川, 京都鐵道館

Day 5 黑門市場, expocity Osaka

Day 6 神戶牛, 鐵人28,
麵包超人館, 神戶港煙花

Day 7 奈良餵鹿, 神戶動物園

Day 8 大板城公園游水
(https://izanau.com/article/osaka-water-park), spa world

Day 9 kids plaza Osaka

Day 10 心齊橋, 難波行下, 返香港

暑假同兩個囝, 一家4口 (2.5 & 4.5歲), day 2 & 3會用周悠卡, 住梅田,

1. day 4, day 6 & 7緊駛唔駛買PASS呢?

2. 請問有冇JM知道杜小姐個間燒章魚丸店係邊? 想同小朋友玩下

謝謝

複式洋房

係咪呢間

大宅

回覆 fafaicw 的帖子

thx!!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

Day2可以加埋道頓堀遊船同天保山摩天輪,如果你用大阪週遊卡的話。

I 大蚊豬   

大宅

回覆 fionlei88 的帖子

謝謝, 但我唔知小朋友會唔會好倦, 唔敢安排咁多行程....

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

alolo 發表於 16-7-21 13:05
回覆 fionlei88 的帖子

謝謝, 但我唔知小朋友會唔會好倦, 唔敢安排咁多行程.... ...

聖瑪利亞號同天保山摩天輪係同一個地方,出入一定經過,道頓堀遊船視乎狀態再決定去唔去,因為要預約
I 大蚊豬   

首頁

尾頁

跳至