親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一家五口 (11, 6 & 3),請問邊間會適合d呢?

Fraser residence
Executive one bedroom (twin bed)

一榮
Triple bedroom with tatami area

禁止訪問

大宅

tst1800 發表於 16-7-29 01:38
一間四星服務性住宅 / 酒店

一間無星 / 或者只可以比 兩星的招待所

我見價$唔爭太多,所以問下

禁止訪問

大宅

Fraser 客廳是sofa 床, 所以應ok

男爵府

lcyaa 發表於 16-7-29 17:00

要問清楚fraser是一張床free一個12歲以下kids(2 kids free for twin beds), or 全部 under 12 free.

大宅

lcyaa 發表於 16-7-29 17:00

Thx.
啱啱想問,見張相又唔似

大宅

熊貓BB 發表於 16-7-29 17:13
要問清楚fraser是一張床free一個12歲以下kids(2 kids free for twin beds), or 全部 under 12 free.
...

上次我是兩大兩小(14和8)歲住但一家三口可以真係會迫

大宅

lcyaa 發表於 16-7-29 22:39

我上年一家五口(13y, 7y, 7y) 住Fraser,收三人房價錢,都係住1 bedroom (twin bed + sofa bed)。
我覺得好夠住,地點又方便,真心推介!

侯爵府

EWSL 發表於 16-7-29 22:54
我上年一家五口(13y, 7y, 7y) 住Fraser,收三人房價錢,都係住1 bedroom (twin bed + sofa bed)。
我覺 ...

How much per night, thx

男爵府

lcyaa 發表於 16-7-29 22:39

14歲(over 12) 應該要報三大一小了...(emoji)

因為之前其他酒店child policy是一張床可以給一位小朋友share,所以不肯定二大三小是否合乎條件...就算有sofa瞓,沒加床,執正的話可能也要加$,問清楚安心d..(emoji)

大宅

himhim0502 發表於 16-7-29 22:57
How much per night, thx

上年暑假去, 平均要yen 31000 一晚。今年吾知乜嘢價呢?

男爵府

我覺 ...

Yes, 正是我所懷疑,二大三小是要付三人房費(雖然是同一間房)。
我super like Fraser!

大宅

我覺 ...

哦!即係要三人房先有sofa bed.

大宅

rksun 發表於 16-7-30 00:50
哦!即係要三人房先有sofa bed.

如果你定三人房,酒店會幫你開左張sofa 床,set 好哂D被鋪。

二人房就收起張床,變返張sofa!

大宅

EWSL 發表於 16-7-30 00:56
如果你定三人房,酒店會幫你開左張sofa 床,set 好哂D被鋪。

二人房就收起張床,變返張sofa!

明白!剛send email問下可否加sofabed.

另見有人話:-
住Fraser一家人煮得開心,食得開心,最盡興的是自己不用洗碗,每天有人來做清潔洗碗.

是真的嗎?

大宅

rksun 發表於 16-7-30 01:31
明白!剛send email問下可否加sofabed.

另見有人話:-

我地冇煮嘢食!不過每日有人清潔房間,我相信一定包洗碗。

我主要用它的洗衣機。

大宅

EWSL 發表於 16-7-30 06:07
我地冇煮嘢食!不過每日有人清潔房間,我相信一定包洗碗。

我主要用它的洗衣機。

唔該哂!

子爵府

投Fraser一票, 住過一次one bedroom suite, 愛上了, 不過好難booked到, 共去了大阪6次, 只booked到一次....

大宅

horsepant 發表於 16-7-30 12:19
投Fraser一票, 住過一次one bedroom suite, 愛上了, 不過好難booked到, 共去了大阪6次, 只booked到一次.... ...

我就係之前朋友叫book呢間, 但係book唔到, 只可以book其他, 有book到JW Marriott Junior suite同一榮,咁啱早兩日上booking.com突然見到佢有一間房放出嚟! 即刻訂咗先,再上來索料!

Fraser 覆咗extra sofa bed JPY3240/night. 加起來同JW Marriott同價,你哋又點睇呢?(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至