親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人訂過機會票?可靠嗎?穩陣嗎?
Thanks!

曦曦媽咪 ;-)

別墅

Have used wefly for flight tickets many times, no problem, go ahead. (You may have to wait a day for the e-ticket to arrive, but this really isn't an issue).

Have used cheaptickets to book hotels in the past, again, no problem.

公爵府

虎到金來勳章

唔好幫WEFLY訂, 我唔小心打錯一個英文字, 佢地要收我個手續費仲貴過AIRLINE, D人又唔會好肯幫手, 呢間嘢好唔掂

男爵府

Wefly 可以訂到正常無問題。但d人真係好唔helpful,咩都做唔到幫唔到。無出事就無問題,出事就要自己搞掂,唔好旨意佢地

洋房

我係WEFLY都有訂過, 上2次旅行都係WEFLY度買既, 都無問題, 去到番到, 仲玩得好開心

男爵府

cheaptickets個hotline雖然係香港電話, 但係飛左去外國唔知邊樹
無問題尤自可, 有問題時, 你預用英文同電話入面嗰個溝通啦

伯爵府

虎到金來勳章

fatfat-hippo 發表於 16-12-7 21:57
cheaptickets個hotline雖然係香港電話, 但係飛左去外國唔知邊樹
無問題尤自可, 有問題時, 你預用英 ...

係 ,吾好係cheap 到訂冇事由自可,有事好麻煩hotline d英勁難聽.
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

首頁

尾頁

跳至