懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

早兩日流啡色分泌物 尋日無 今早又流啡色分泌 下午去小便抺到一pat粉紅血 而家就點狀粉血同啡
醫生話計我6月23第一日m 依家就7週 不過我平均36 37一個週期 所以應該得6週左右⋯ 係廣華醫生話無肚痛就唔使擔心住⋯依家凈係叫我等約見婦科先 唔好返工住⋯ 好擔心呀

大宅

MommyPanel勳章 開心吸收勳章 環保接龍勳章

引用:早兩日流啡色分泌物+尋日無+今早又流啡色分

原帖由 lazygirlaaa 於 16-08-13 發表
早兩日流啡色分泌物 尋日無 今早又流啡色分泌 下午去小便抺到一pat粉紅血 而家就點狀粉血同啡
醫生話計我6 ...
休息多d,少行d,不停瞓,我5週出血到而家13週都不定期流啡流粉,m 到咁多加血塊都試過,盡量休息唔好緊張,bb會自己掙扎求存,總之休息多d就ok

曹夫人

子爵府

畀面勳章

唔洗擔心,我5w流啡/血絲/血點,斷斷續續到11w先停,我冇特別請假瞓床,平常心,因為懷孕早期都係靠bb自己,上年小x,瞓足一星期最後都唔得~

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

先臥床休息,唔好諗太多。

別墅

lazygirlaaa 發表於 16-8-13 21:47
醫生話計我6 ...

我依家5個月 前幾日去小便有少紅少啡 無去睇e生 訓床多d 休息多d 依幾日無啦 記得訓床多d 加油

大宅

醫生話計我6 ...

唔好擔心,我星期二開始都見紅,呢幾日啡,睇左婦產科,醫生話無咩做到,只有訓床(emoji)我姪仔個時都係咁,又係無野做到,唯有日日夜夜訓床,我連一日三餐都等奶奶送來,咩家務都等老公or奶奶做,總知咩都唔好理,休息最重要。

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

你宜家最緊要就係臥床吖,唔好郁咁多

大宅

收到晒 醫生比左10幾日假我 直至去見婦科為止 不過日日夜夜訓床 你地會唔會條腰好酸?

大宅

lazygirlaaa 發表於 16-8-14 22:17
收到晒 醫生比左10幾日假我 直至去見婦科為止 不過日日夜夜訓床 你地會唔會條腰好酸?
...

會呀!瞓到好悶啦!煲劇又睇晒想睇嗰d

大宅

我流啡流咗2星期,醫生都話無咩可以做,唯有企少d,但醫生話唔可以成日訓,對d血管唔好架,要有適當走動

複式洋房

醫生話計我6 ...

我都係甘丫 醫生有冇話咩原因?

複式洋房

lazygirlaaa 發表於 16-8-14 22:17
...

你就好啦 有甘多日假
我去急症都係得2日咋 宜家都有流啡
今日去睇中醫 佢開左d安胎藥比我 希望好d la

別墅

我6,7週嗰時都有流粉,之後入左急症,醫生話作小産,但都無俾假我。到我去睇私家隔左個幾星期都有流啡,私家醫生俾左啲安胎藥我食左一星期,到依家就黎11週就無再流啦

首頁

尾頁

跳至