親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人試過由 Legoland 坐的士去 Johor Premium Outlet (JPO)?

車程幾耐? 車費多少錢? JPO 其實值唔值得去呢?

子爵府

引用:請問有無人試過由 Legoland 坐的士去 Johor

原帖由 wheelbread 於 16-08-15 發表
請問有無人試過由 Legoland 坐的士去 Johor Premium Outlet (JPO)?

車程幾耐? 車費多少錢? JPO 其實值唔 ...
車程约半小時,車程就吾太清楚,因為我是包車,從新山機場到outlet, 再到KSL

wcpcelia    發表於 16-8-16 14:38

大宅

技安 發表於 16-8-15 12:47
車程约半小時,車程就吾太清楚,因為我是包車,從新山機場到outlet, 再到KSL

...
Thanks!

伯爵府

call uber, 我地call4人車去, 不過唔係由legonland去, 但都要參不多半小時, MY25. 你記著係香港download定uber app, 入晒所有資料, 銀行卡, 優惠code (可以share比你, 新客戶$50)等. 去到call好快有車, 係新山call uber抵過坐士. 又唔洗比現金. 方便好多.

伯爵府

happylogin 發表於 16-8-15 14:40
call uber, 我地call4人車去, 不過唔係由legonland去, 但都要參不多半小時, MY25. 你記著係香港download定u ...

可否share uber 資料比我,thx

男爵府

2023年兔年勳章

技安 發表於 16-8-15 12:47

...

技安,多唔多野行呀?

子爵府

引用:Quote:技安 發表於 16-8-15 12:47 車程约半

原帖由 tammymommy 於 16-08-15 發表
技安,多唔多野行呀?
我去過2次,一次復活節多筍野有收穫,一次係暑假冇乜野買,我估係因為暑假人流多,所以有好野都俾人掃晒!\'

伯爵府

tammymommy 發表於 16-8-15 19:44
技安,多唔多野行呀?
有某D牌子係平, 有D就唔係好平, 我地都係暑假去, 唔多人. Gucci好平. 可以去睇下.

大宅

call uber, 我地call4人車去, 不過唔係由legonland去, 但都要參不多半小時, MY25. 你記著係香港download定u ...
好呀! 唔該你share 俾我

男爵府

請問係未一定要有馬來西亞電話號碼?你在那裡買Sim 卡?

伯爵府

kenzo 發表於 16-8-16 14:51
請問係未一定要有馬來西亞電話號碼?你在那裡買Sim 卡?
唔洗嫁喎, 你入香港電話. 我係鴨記買個張新馬兩用電話卡

男爵府

happylogin 發表於 16-8-16 15:38

你果張電話卡有馬來西亞號號?另外一個號碼可否同時call 多過一部車?

男爵府

happylogin 發表於 16-8-16 15:38

係未我香港download 定個app, 用香港電話登記,再用你個referral code 都ok? 可以給我referral code 嗎?謝謝

伯爵府

kenzo 發表於 16-8-16 16:26
係未我香港download 定個app, 用香港電話登記,再用你個referral code 都ok? 可以給我referral code 嗎? ...
已send左比你, 你一定係香港dl左個app先, 入晒所有資料先, 因為uber你send個reg code比你先可以啟動個帳號, 如果你地要叫2部車, 記著要叫另一個人一齊dl埋uber個app先. 因為call uber雖然好快就有車, call完一架又一架會好麻煩. 仲有少少tips可以比你. 馬拉call uber有4人車及6人車揀, 如果你地有7個人,當中有小朋友的話, 唔洗call2架車, call1架6人車都得, 係馬拉捉得唔嚴, uber司機話個個都係咁.

大宅

回覆:Johor Premium Outlet

Uber 喺新山一般麵要俾現金,佢唔支援信用咭付款,我call 3次都係俾現金

首頁

尾頁

跳至