網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問有無體積限制?
我見網上有人淘旅行喼到香港office都係30幾運費,今次我想試下圓通,我淘了二十幾塊3D仿磚牆貼每張大約70×77cm的,但見運費只是30幾蚊再加30蚊到宅,咁平,擔心拒收,我又揾唔到如果聯絡淘寶直送嘅速遞問,所以請大家幫忙,知道會有體積限制嗎?

男爵府

回覆 Kinglong 的帖子

體積限制: 單邊長不超過150cm,長+寬+高不超過300cm

重量限制: 30kg

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

dickl 發表於 16-8-15 16:11
回覆 Kinglong 的帖子

體積限制: 單邊長不超過150cm,長+寬+高不超過300cm

謝謝你的回覆
Kinglong

男爵府

回覆:淘寶直送到香港

請問你最後是否用淘寶直送?總數幾錢?我都想淘3d墻貼

伯爵府

Haappyy 發表於 16-10-14 07:50
請問你最後是否用淘寶直送?總數幾錢?我都想淘3d墻貼

係用直送,總數運費31人民幣加25定30港幣到宅,我買了22塊。
Kinglong

男爵府

引用:Quote:Haappyy+發表於+16-10-14+07:50+請問

原帖由 Kinglong 於 16-10-14 發表
係用直送,總數運費31人民幣加25定30港幣到宅,我買了22塊。
請問你買邊間?

伯爵府

Haappyy 發表於 16-10-14 12:19
請問你買邊間?

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【3d立体墙贴 自粘砖纹电视背景墙卧室壁纸 客厅贴纸防水墙纸瓷砖贴】¥AAOoOQpa¥http://e22a.com/h.bcfQpL?cv=AAOoOQpa&sm=550915
Kinglong

首頁

尾頁

跳至