使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解現在我經常會登入,因為每當我想儲存圖片是,都要我登入。

超級版主

超級版主

ellene 發表於 16-8-17 14:44
點解現在我經常會登入,因為每當我想儲存圖片是,都要我登入。
登入後,大約幾耐,又要再登入 

大宅

bktcc 發表於 16-8-17 15:54
登入後,大約幾耐,又要再登入 

登入是冇問題旦每次想收藏帖時就要登入後才可收藏

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

妳"被登入"前個刻,本身睇唔睇到張圖?

如果係會員經apps upload嘅圖,冇登入係見唔到,會灰色一個框咁,不過經其他方式share出黎就會見到嘅。

盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

ellene 發表於 16-8-17 16:08
登入是冇問題旦每次想收藏帖時就要登入後才可收藏
請問係唔係當妳想save圖或者收藏新主題時,都會經常要求登入? 次數有幾密?

大宅

召藥師 發表於 16-8-17 18:10
妳"被登入"前個刻,本身睇唔睇到張圖?

如果係會員經apps upload嘅圖,冇登入係見唔到,會灰色一個框咁,不 ...

是灰色看不到圖,要登入後就可以看到

超級版主

ellene 發表於 16-8-17 18:25
是灰色看不到圖,要登入後就可以看到
每次發現要登入,大概相隔幾耐? 會日日都發生嗎?

我知bk app基於保安理由係會隔一排要會員再登入,但就唔會密到三、兩日或日日都要登入。

大宅

召藥師 發表於 16-8-17 18:13
請問係唔係當妳想save圖或者收藏新主題時,都會經常要求登入? 次數有幾密?
...

是想收藏帖文,在未更新之前是沒有這問題,自從更新後就每次想收藏帖文就要登入

超級版主

ellene 發表於 16-8-17 18:30
是想收藏帖文,在未更新之前是沒有這問題,自從更新後就每次想收藏帖文就要登入
...
即係妳日日都會用bk app,但每次要收藏或者睇圖時都經常發現自己"登出"咗要再登入過?

或者妳試吓完全關閉bk app,再唔係刪除個app重裝一次,睇吓會唔會正常番。

大宅

召藥師 發表於 16-8-17 18:37
即係妳日日都會用bk app,但每次要收藏或者睇圖時都經常發現自己"登出"咗要再登入過?

或者妳試吓完全關閉b ...

好我試一試

首頁

尾頁

跳至