夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

樓主未結婚生仔之前脾氣係咪咁?
我相信吾係?其實好多女人身兼家庭、工作、育兒,根本連喘氣時間都冇,久而久之壓力造成情緒爆煲,做女人身兼多職係好辛苦旁人亦好難會明白,樓主而家要既吾係強逼自己壓抑,係搵方法去放鬆自己,另外建議樓主盡快見醫生處理左個問題佢。
祝願樓主能修補與先生既關係,家庭幸福美滿。

公爵府

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

2012mama 發表於 16-8-18 23:33
我自己都知自己脾氣大,一見到老公就忍唔住成日都嘈.....老公返shift,已經唔係成日見到,但一見到面就嘈, ...

我以為講緊我老公

大宅

chilleylok 發表於 16-8-27 21:44
我以為講緊我老公

同道中人

男爵府

會唔會有情緒病?抑鬱症狀都會好易忟同罵人打人,罵完就後悔

侯爵府

回覆:「純呻」自己脾氣大,一見到老公就爆

我自己脾氣唔大,所以我對脾氣大,仲要發係家人身上既人,我超憎,我連我姑仔對我奶奶唔好語氣,我都會個心up住。。做咩要咁對家人,家人已經係全世界最為你既人,仲咁既態度,無野呀。。有脾氣型D嫁?

我曾經受過我老公好多脾氣。。受到一個點,狠狠地爆過。結果就係離婚。。我講完離婚,果晚笑住瞓。。你就可以明白一個人任意對枕邊人發脾氣。真係得兩個字形容結果:抵死。。完全唔抵可憐。。。

唔好覺得我辛苦,我點呀點呀。我付出幾多幾多,就有發人脾氣既權力。。邊個都無。。付出再多都係自己甘願,小朋友自己生,個家自己置,個老公自己簡黎嫁。。我自問從來無因家務事發過一次脾氣,攰,家務唔做囉。。屋企會爆炸?

首頁

尾頁

跳至