親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

復活節會到東京一遊,三人行,同行一個16歲青少年,請問各位有無酒店推介?知道新宿酒店貴啲,所以想揾$2000內的,但三人房好似好少
唔該各位。

瑪瑙宮

大廚勳章

新宿比較平應該是華盛頓的三人房
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

公爵府

MrsWong 發表於 16-8-24 12:22
復活節會到東京一遊,三人行,同行一個16歲青少年,請問各位有無酒店推介?知道新宿酒店貴啲,所以想揾$2000 ...
Hyatt Regency 的房比較大,可以加床住三個人,同級的酒店中佢唔算貴,可以問下價錢

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章

新宿 Hotel Sunroute Plaza Shinjuku
官網訂 會員再享10% off

東新宿平好多 Hotel Sunroute Higashi Shinjuku

秋葉原 超近JR車站 Akihabara Washington Hotel

大宅

復活節會到東京一遊,三人行,同行一個16歲青少年,請問各位有無酒店推介?知道新宿酒店貴啲,所以想揾$2000 ...

剛剛booked 3月Shinjuku prince hotel,3人房,2張單人,一張sofa 床,$2070/晚。

伯爵府

peggy_723 發表於 16-8-24 15:00
剛剛booked 3月Shinjuku prince hotel,3人房,2張單人,一張sofa 床,$2070/晚。

請問你係邊度book?我見只可以book到一月,thanks!

伯爵府

wiiabcd 發表於 16-8-24 14:57
新宿 Hotel Sunroute Plaza Shinjuku
官網訂 會員再享10% off

thank you

大宅

MrsWong 發表於 16-8-24 16:37
請問你係邊度book?我見只可以book到一月,thanks!

Hotel.com

大宅

暑假剛剛住過Hotel Gracery Shinjuku,3人房(3張3尺半床),$2,0xx連稅/晚

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔介意行既話,華盛頓比較抵,三人房唔算太細

男爵府

上次住kadoya hotel , 在新宿西口,三人房$1500/晚
是三張單人床

首頁

尾頁

跳至