親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

--9-6有免費shuttle 到兩公里半徑範圍的地方(東京tower,東京站,日本橋站,築地巿場,整個銀座也包括),而最正是坐rolls royce phantom.
--酒店有免費單車及電動步行車(Pencycle)借,可用來在附近皇居公園遊。(佢Pencycle跟埋部iphone借俾你,等你有google map 及急事可致電酒店)
--硬件及其他service高水準。每日執房兩次。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

水晶宮

beedive 發表於 16-9-1 10:01
--9-6有免費shuttle 到兩公里半徑範圍的地方(東京tower,東京站,日本橋站,築地巿場,整個銀座也包括), ...
唔平喎...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都啱啱住完, service滿分, 所有suite包無限濕洗乾洗, 洗完包得好靚送番黎, 每日3 小時Mini Cooper concierge service, 我地只用one way, 就安排rolls royce車我地, mini bar non alcoholic drinks 任飲, 日日不同生果提供。

我住完都好滿意, 喺酒店自己website book. 約7千一晚

大宅

vet 發表於 16-9-1 13:37
我都啱啱住完, service滿分, 所有suite包無限濕洗乾洗, 洗完包得好靚送番黎, 每日3 小時Mini Cooper concie ...

$7000/晚

水晶宮

vet 發表於 16-9-1 13:37
我都啱啱住完, service滿分, 所有suite包無限濕洗乾洗, 洗完包得好靚送番黎, 每日3 小時Mini Cooper concie ...
咁唔怪之得咁好SERVICE...一分錢一分貨

複式洋房

estherxx 發表於 16-9-1 12:11
幾$$一晚?
邊度訂平?
我經agoda 訂最平房38xx幾一晚,但其實酒店website 一樣價。住了一晚問佢可否加錢join pokemon 佢話唔得因為要offical site 訂才有,suggest 經official site訂好D

子爵府

大廚勳章

回覆:係東京半島酒店住在四晚,真心推介。

多謝推介, 但真心講句: 我住唔起, 一晚住宿費用夠我慳慳地成個trip 駛費!

複式洋房

pbpk03845784 發表於 16-9-1 15:08
咁唔怪之得咁好SERVICE...一分錢一分貨
住最平房service 一樣,我迪士尼住七千蚊一晚的beauty and the beast 主題房,service 一定比不上peninsula。

琥珀宮

畀面勳章

真係正喎,不過好貴

大宅

如果我有機會同老婆二人世界去東京,我都會住下。帶細路我就避免太豪華。

大宅

回覆樓主:

當我好有好有好有錢的時候,我可能先會捨得,可惜我宜家係好無好無好無錢。

大宅

引用:Quote:pbpk03845784 發表於 16-9-1 15:08

原帖由 beedive 於 16-09-01 發表
住最平房service 一樣,我迪士尼住七千蚊一晚的beauty and the beast 主題房,service 一定比不上peninsula ...
可以post beauty and the beast 主題房 相睇睇嗎?thx

大宅

kennyklt 發表於 16-9-1 17:02
如果我有機會同老婆二人世界去東京,我都會住下。帶細路我就避免太豪華。
...

同你想法一樣,如果同老公2人世界我地都會捨得住豪d,但帶住2隻仔就唔會。

樓主真係好捨得,一晚差唔多$4000 4晚即係$16000。

公爵府

beedive 發表於 16-9-1 10:01
--9-6有免費shuttle 到兩公里半徑範圍的地方(東京tower,東京站,日本橋站,築地巿場,整個銀座也包括), ...

我次次去都住半島, 但完全唔知9-6有免費shuttle呀, 我剩係會book佢架Rolls Royce去機場pick up咋, 真係唔知平都可以book, 可以講多D details嘛?

複式洋房

starz~ 發表於 16-9-1 23:51
我次次去都住半島, 但完全唔知9-6有免費shuttle呀, 我剩係會book佢架Rolls Royce去機場pick up咋, 真係唔 ...
其實free shuttle 冇得book,first come first serve basis,可能我好彩時間就到,住四晚試了九次有五次都有車,冇車就自己打的或行去JR。佢機場pick up,羽田也要¥42000 ,太貴了。我機場打的去disneyland hotel只要9400 yen,之後迪士尼去半島6900 yen,半島去機場7300 yen。中間有兩程叫酒店book alphard 的士,一樣價錢但坐得舒服過普通的士,係指定車種費用加500yen。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好好服務喎,不過住一晚=我成個九州5日全包trip

公爵府

beedive 發表於 16-9-2 05:31
其實free shuttle 冇得book,first come first serve basis,可能我好彩時間就到,住四晚試了九次有五次都 ...

唔該你呀, 係咪就咁打去concierge book就得? 因為我次次都叫佢地幫我book唒餐廳, 下次順便叫佢預埋pick up先

複式洋房

starz~ 發表於 16-9-2 09:28
唔該你呀, 係咪就咁打去concierge book就得? 因為我次次都叫佢地幫我book唒餐廳, 下次順便叫佢預埋pick up ...
我其實落到樓下問,佢即時有車司機會立刻駛出來,冇車話冇,如果三、四個字後有,佢地會直接同你講。JM妳試過甚麼招待小孩的餐廳可推薦?

複式洋房

mrs.simple 發表於 16-9-1 18:57
可以post beauty and the beast 主題房 相睇睇嗎?thx
官網有相,但實房感覺差過相,同埋佢個價唔值,應該book disneysea hotel 望正廣埸D房最好。

首頁

尾頁

跳至