使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我仲係用緊舊板bk,note 4,呢幾日回覆都只可以寫字但出吾到D表情公仔。每次我一按個bk公仔就即刻出一句程序錯誤兼彈左我出去,連我剛剛寫完嘅嘢都冇晒。

請問可以点解究?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

您好,早前我們收到用戶通知,發現ANDROID手機OS 升級至6.X版本後便不能便用表情,由於舊版親子王國ANDROID APP已停止開發,不會再推出該版本的更新,因為抱歉未能修復有關問題。

男爵府

回覆:出吾到公仔

咁我点先可以再用到公仔?係咪要更新BK?

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

jt824 發表於 16-9-20 19:47
咁我点先可以再用到公仔?係咪要更新BK?
是的。

首頁

尾頁

跳至