跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

請問呂祥光同顏寶玲幼稚園ok ma???老師有愛心嗎??

男爵府

畀面勳章

海棉BABY 發表於 16-9-20 16:34
請問呂祥光同顏寶玲幼稚園ok ma???老師有愛心嗎??

呂幼好好多

男爵府

han0531 發表於 16-9-20 21:50
呂幼好好多

唔比較過都唔知佢咁好。有愛心,創意,有心机,社工老師跟得貼,每個月有生日禮物,親孑教育,親子活動又多,好開心

子爵府

888Amy 發表於 16-9-21 00:08
唔比較過都唔知佢咁好。有愛心,創意,有心机,社工老師跟得貼,每個月有生日禮物,親孑教育,親子活動又 ...

呂幼聽人講多南亞學生,請問實際情況係點?thx

男爵府

babygirl2004 發表於 16-9-21 09:17
呂幼聽人講多南亞學生,請問實際情況係點?thx

其實附近幼稚園好多都有,佳寶,雅丽詩,兆彼,甚至梁李都曾經某天見過。下午班有二個印度小朋友,都只是三歲的幼兒,好乖,唔會打人。其實不論是任何國藉的小朋友都會頑皮打人。曾經同印度人相處過,冇問題,有義氣,我生意失敗時執笠時,印度人主動同我講可以辭工,讓個售貨員位俾我做。曾經見過印度人好有錢,在尖沙咀有四個單位自住當然印度人都有衰人,—樣米養百養人,鬼佬,中國人,南亞人都有衰人好人,唔應該有特別眼光。而且班内有二,三位老師睇住,冇問題,吕幼是基督教幼稚園唔會拒收南亞人,附近其他的幼稚園也不會拒收南亞人。

男爵府

888Amy 發表於 16-9-21 11:47
其實附近幼稚園好多都有,佳寶,雅丽詩,兆彼,甚至梁李都曾經某天見過。下午班有二個印度小朋友,都只是 ...

其實我是同大仔曾經讀過的大熱門幼稚園比較才覺得呂幼無論老師,社工,生日會,親子活動,功課,書本都好好多。雜費方面就貴少少,大仔大熱門幼稚園就好平,但校舍就好少少。小學唔會同幼稚園有聯繫,所以唔需要諗聯繫幼稚園

大宅

BK Milk勳章

回覆樓主:

多謝各位的回覆...

首頁

尾頁

跳至