潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

事源係我琴日放賣個H GP36有個人PM我留左電話 好爽快約左今日交收
咩資料都無問 STAMP都無問 又無話一齊驗個D
(正常買家會問既野都無問啦總之)
到今日又有第2個電話 自稱係佢細佬既人幫佢交收
改約MTR之外既地方交收 都唔緊要
跟住再補電話打黎話無CASH 過數得唔得
我話唔得
佢就係咁講 話一定睇左無問題即過 我問佢過得數點解唔用ATM禁錢?
之後又話問下家姐
到依家又話太忙 交收唔到

我自己試下用佢2個扯貓尾電話睇下有無WTSAPP / WECHAT / LINE
正常都會有 但係佢地2個電話都係無用呢D SOCIAL TOOLS
佢係BK個名叫 SXNDY568 大家小心騙子搵食

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

呢個方法淨係係BK已經聽過幾次
各位要好小心啊

wcpcelia    發表於 16-10-6 16:40
laalaap    發表於 16-10-5 20:52

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

回覆樓主:

www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17812873

完全一模一樣的

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

小心

侯爵府

大宅

秘書妹妹 發表於 16-10-4 15:38
www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=view thread&tid=17812873

完全一模一樣的
我無為意到TIM 不過我都覺得奇怪點會咩都唔問即約
攪到我拎左個袋返公司

大宅

danielleb 發表於 16-10-4 16:50
我無為意到TIM 不過我都覺得奇怪點會咩都唔問即約
攪到我拎左個袋返公司
...

我有佢whatapp 相片,電話6670635x,不過可能90%假,小心!

伯爵府

小心小心

男爵府

回覆樓主:

好多騙徒

大宅

shan88 發表於 16-10-4 21:43
我有佢whatapp 相片,電話6670635x,不過可能90%假,小心!

係呀就係佢!!!
大家真係要小心

大宅

係呀 佢今日都約左我交收個袋
又係話幫家姐交收
之後佢咩都冇講我已經話我要現金交收
佢即刻有d 搭吾上咀

男爵府

小心呀

大宅

畀面勳章

回覆:係二手版賣野請小心!!

喺 BK 聽過幾次. 佢呃一百個,諗有一個中就可以不勞而獲,正人渣!

男爵府

danielleb 發表於 16-10-4 15:09
事源係我琴日放賣個H GP36有個人PM我留左電話 好爽快約左今日交收
咩資料都無問 STAMP都無問 又無話一齊驗 ...

又係佢哋

次次比版主block完就是用新account

男爵府

Sorry...我蠢,我想問點解過數要小心既?

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

又係個家姐唔得閒, 搵個細佬出黎交收

wcpcelia    發表於 16-10-6 16:41

大宅

引用:Sorry...我蠢,我想問點解過數要小心既?

原帖由 felixsky 於 16-10-05 發表
Sorry...我蠢,我想問點解過數要小心既?
過數入空頭支票,見到銀碼,但未正式入左你acct
袋你比左,最後條數彈票,咁咪袋又無,錢又無囖

大宅

同一事件聽過好多次了,真係要小心!

男爵府

同一招仲可以呃到人?

首頁

尾頁

跳至