嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

見到好多媽咪同我一樣搵緊四送一咭, 點解好似咁難搵咁嘅? 係唔係出得好少?

複式洋房

四送一咭??咩嚟嫁??係咪會員先有??

禁止訪問

有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

大宅

我估應該係會員先有, 係張換領咭嚟, 只要買滿四包尿片, 將熊仔+電腦碼+片數剪下, 就可帶嗰張換領咭去指定地點免費換一包.

原文章由 candymilkmilk 於 08-11-19 12:46 發表
四送一咭??咩嚟嫁??係咪會員先有??

大宅

其實有無媽咪收到風 Pampers 下次有咩嘢換? 我指玩具方面.

大宅

原文章由 honglee 於 08-11-19 14:12 發表
其實有無媽咪收到風 Pampers 下次有咩嘢換? 我指玩具方面.

二手市場有人徵"pamper5in1咭"
不知是否新一期換玩具?

伯爵府

醒目開學勳章

新一期係10套印花+3個unicef印花換chicco $400 coupon

[ 本文章最後由 MK2006 於 08-11-19 16:19 編輯 ]

大宅

今天打了去問pamper為何是會員好多時都收不到優惠卷, 她說每次promotion都只抽10%的會員去寄!!今次收到不代表下一次都收到!!但我見有些mama每收都收到!!!!

別墅

換玩具既我收過兩次~ 七合一玩具(無換到~ BBB剛出世無耐~ 唔夠數~) & 磁石玩具(換左~ 但係玩唔夠兩分鐘就壞左)~
換餐枱既收過一次~ fisher price既~ 幾正~ 而家阿仔仲用緊~
三換一咭既收過兩次~ 三套NB印花換一包S碼~
最近換$400chicco既~ 寄左~ 未知得唔得~
$10既coupon~ 年半以黎收到最少十幾張~

就係未收過4送1同5送1~ @.@"

[ 本文章最後由 ldog0217 於 08-11-19 19:29 編輯 ]

別墅

I think it is because

4nb/s送1m>>for newborn to 6months baby

5送1easyup>>for 9month to 1year old baby

and I also ask pampers, their answer is "by random, only 50% member can get it.....":;pppp:

大宅

嘩! 咁你算唔錯喇. 我兩個小朋友都登記咗, 但咁耐以嚟只收過一次七合一玩具, 一次用幾set細碼印花換中碼好動寶寶, 同埋啱啱收到嘅chicco$400換領咭咁大把咋!

原文章由 ldog0217 於 08-11-19 19:19 發表
換玩具既我收過兩次~ 七合一玩具(無換到~ BBB剛出世無耐~ 唔夠數~) & 磁石玩具(換左~ 但係玩唔夠兩分鐘就壞左)~
換餐枱既收過一次~ fisher price既~ 幾正~ 而家阿仔仲用緊~
三換一咭既收過兩次~ 三套NB印花換一包S碼 ...

大宅

其實都明白佢哋係以random形式發咭, 但有時我諗, 會唔會我今次有換嘢, 咁佢哋就mark低落我個record度, 下次有嘢換, 佢哋就由未換過嘢班會員度抽呢?

原文章由 wafters 於 08-11-20 01:34 發表
I think it is because

4nb/s送1m>>for newborn to 6months baby

5送1easyup>>for 9month to 1year old baby

and I also ask pampers, their answer is "by random, only 50% member can get it.....":;pppp: ...

首頁

尾頁

跳至