親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我地2大2小會自駕, 請問以下行程會唔會趕得濟?

阿蘇 Aso Farmland check out -> Harmonyland -> Check in 別府溫泉酒店
別府八湯->九州自然動物園-> Check in 由布院溫泉酒店
Check out -> 逛由布院大街 -> 鳥栖OUTLET -> 博多酒店check in

另外我兩個囡囡, 4 & 7歲, 去Harmonyland好定大分水族館好?

Thanks!!

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

有冇用google map search 車程?我習慣自駕會點對點睇下車程幾耐,可以預留時間玩如果司機得一個,車程唔會太長,通常一個鐘要落車休息十分鐘左右再揸,始終長途車會攰
I 大蚊豬   

大宅

fionlei88 發表於 16-10-5 11:41
有冇用google map search 車程?我習慣自駕會點對點睇下車程幾耐,可以預留時間玩如果司機得一個, ...

多謝你建議呀,我地有google map search左先plan行程,但度度都想去,唔知咁樣可唔可行呀!

得我C6一個揸車,最長應該要2個鐘多車程,頂唔順可能中途經過便利店抖下飲杯野咁咋

男爵府

karen04 發表於 16-10-5 10:14
我地2大2小會自駕, 請問以下行程會唔會趕得濟?

我 覺得ok wo.
係由布去烏栖個度我未去過
女仔去harmony land開心啲

大宅

jj213 發表於 16-10-5 13:17
我 覺得ok wo.
係由布去烏栖個度我未去過
女仔去harmony land開心啲

係呀?我都係諗住女仔就帶佢地去Harmonyland開心d, 但又想去大分水族館行下,太多心

男爵府

karen04 發表於 16-10-5 20:54
係呀?我都係諗住女仔就帶佢地去Harmonyland開心d, 但又想去大分水族館行下,太多心
...

地方好大好清靜,唔講得上好玩但開心

首頁

尾頁

跳至