親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

有冇人買左 ? 我岩岩買左暑假, $ 1213 @... 泰抵買實在. 嘻嘻

大宅

引用:有冇人買左+?+我岩岩買左暑假,+$+1213+@...

原帖由 Kittymummy 於 16-10-07 發表
有冇人買左 ? 我岩岩買左暑假, $ 1213 @... 泰抵買實在. 嘻嘻
我都見到....但好小人分享....你買左幾號出發?價錢已包埋tax?

水晶宮

yysmall 發表於 16-10-7 14:01
我都見到....但好小人分享....你買左幾號出發?價錢已包埋tax?
我7月中, 價錢已包埋tax 了.

大宅

喺官網book?

水晶宮

anniecheung00 發表於 16-10-7 14:10
喺官網book?
我係.... expedia 好似做緊同價, 所以我都係經KQ official website 訂安心D.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Kenya airways 暑假promotion

我訂過年都係1400/個

水晶宮

TMC3012 發表於 16-10-7 21:12

我訂過年都係1400/個

都係KQ 呀?

TMC3012    發表於 16-10-7 22:01

大宅

回覆樓主:

今朝心郁郁想訂,但睇番KQ網上評價麻麻地,所以仍1516中....

水晶宮

SHILINGFA 發表於 16-10-7 23:01
今朝心郁郁想訂,但睇番KQ網上評價麻麻地,所以仍1516中....

Boeing 787, 包餐飲包行李,仲要係暑假. 我覺得好抵哦。不過只有2,4,6先有機.

男爵府

請問KQ 機上係吾係有TV? 仲有, 佢係吾係嚴格規定2 件, 每件吾過23KG.

我想買2017暑假. :
zombie:

水晶宮

coney 發表於 16-11-15 10:29
請問KQ 機上係吾係有TV? 仲有, 佢係吾係嚴格規定2 件, 每件吾過23KG.

我想買2017暑假. : ...
KQ 有TV 架, 係大機boeing 787. 行李一般都唔會點理. 一件去到26 kgs 內都比你過.

男爵府

Kittymummy 發表於 16-11-15 10:31
KQ 有TV 架, 係大機boeing 787. 行李一般都唔會點理. 一件去到26 kgs 內都比你過.

佢會逐件計嗎? 定計一個總數?

樓上有JM話搵到評論麻麻地. 可以SHARE一下係點嗎?

水晶宮

coney 發表於 16-11-15 10:39
佢會逐件計嗎? 定計一個總數?
我未坐架.... 只係買左票, 等出發. 呢個價錢, 包行李, 包餐飲. 冇投訴了. 佢比左email 我, 加錢upgrade 去business.

男爵府

Kittymummy 發表於 16-11-15 10:41
我未坐架.... 只係買左票, 等出發. 呢個價錢, 包行李, 包餐飲. 冇投訴了. 佢比左email 我, 加錢upgrade 去b ...

加幾多錢呀? 我都有興趣呀!

有朋友話呢條線有點似走水貨咁, 因為好多人回非洲都會坐, 佢地好多大包細包寄存行李喎.

但我的情況係我有兩個大喼, 我吾想買咁多件行李, 佢係叫一個總和定逐件計呢? 呢樣好關鍵啊!!

大宅

回覆 Kittymummy 的帖子

請問你去到BKK 晚上11點幾..住什麼酒店..?因我有小朋友..想參考下...謝

水晶宮

JJJJJJJJ 發表於 16-11-16 17:11

請問你去到BKK 晚上11點幾..住什麼酒店..?因我有小朋友..想參考下...謝

我未諗,因為應該直落pattaya. 我次次出入泰國都叫車接送。

男爵府

JJJJJJJJ 發表於 16-11-16 17:11

有朋友介紹呢間係BKK NEW AIRPORT附近的酒店, 幾好又乾淨.

蘇汪納蓬通大度假村 (Thong Ta Resort Suvarnabhumi)

男爵府

有無JM坐過KENYA 可以答我呢?

我問左ZUJI, 佢話機票只包一件15KG行李, 大小一樣.

但EXPEDIA 話一件20KG, 我同佢CS講KENYA話係2件23KG, 佢話咁得啦. 一切最後都跟AIRWAYS為準. 因為佢地最大.

你地係邊到訂架? 可吾可以入來話我知? 我都頭暈了!!

MANY THANKS!

珍珠宮

牛年勳章

coney 發表於 16-11-20 13:14
有無JM坐過KENYA 可以答我呢?

我問左ZUJI, 佢話機票只包一件15KG行李, 大小一樣.
坐過 Kenya 去曼谷3次,我覺得呢個價錢超值啦,特別係大時大節/暑假,千零蚊仲要係新既波音 DREAMLINER 大機、私人電視、包飛機餐,係時間差少少,但要價錢平係要有D取捨.
我次次都係官網訂,穩陣D,行李一定係23KG,但唔記得1件定2件,如果你去 Bangkok入貨要超大行李,最好就 office hour 打上 office 問清楚。

男爵府

volar 發表於 16-11-20 15:24
坐過 Kenya 去曼谷3次,我覺得呢個價錢超值啦,特別係大時大節/暑假,千零蚊仲要係新既波音 DREAMLINER 大 ...

請問你3次都係在官網直接買嗎? 你叫我打上去office 問,你指的是 kenya airways office 定 zuji office?

首頁
12345...6

尾頁

跳至