自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

打來話自己係澳門新濠博亞娛樂,有酒店套票優惠!因見佢係香港電話号碼,同埋係講純正廣東話 ,所以無咩防範!
訂前同佢講話指定日子有房先買,佢一定話有,点知過數後,話係訂房部打來問我係米想訂埋船飛,我話你check吓我booking了4間房,佢check後答我話無,跟住我立即打返去果間公司找個經理,佢話可能我同事攪錯,之後又話覆我,當然無啦,已日日打成百個電話去一係吾通,一係cut線跟本就係有心欺騙,再打返去訂房部一樣長期無人聽,一係通了自動cut線,跟本無可能訂到房
這間原來叫御濠君匯Royal Club
有無人吾好彩都中招?可睇吓大家有咩方法另銀行退回已過數既錢!我已去報了案!

男爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

大家要留意!

琥珀宮

引用:打來話自己係澳門新濠博亞娛樂,有酒店套票

原帖由 cherry0907 於 16-10-18 發表
打來話自己係澳門新濠博亞娛樂,有酒店套票優惠!因見佢係香港電話号碼,同埋係講純正廣東話 ,所以無咩防 ...
有無旅行社牌照?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

PUSH
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

木土土 發表於 16-10-18 12:56
有無旅行社牌照?

佢間公司不再港!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:cherry0907 的帖子

Up

侯爵府

畀面勳章

回覆:電話騙案,有無人中招?

男爵府

回覆樓主:

男爵府

用電腦先整到短片
其中一位苦住接受了壹週刊訪問欺騙過程!去片http://nextplus.nextmedia.com/news/nextlife/20161018/438819

男爵府

cherry0907 發表於 16-10-18 17:20
用電腦先整到短片
其中一位苦住接受了壹週刊訪問欺騙過程!去片http://nextplus.nextmedia.com/news/nextlif ...

我昨晚無意間發現這短片,
同一公司、用同手法,仲呃緊好多人呀!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Search 呢2個電話系假冒的
:-D :-D :-D

水晶宮

回覆樓主:

唉,點防都有新招

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

大宅

我尋日收到類似電話, 又係2千幾有3晚酒店,船飛,BUFFET...etc 對方自稱係新濠職員. 價錢又真係好吸引我都有D心動. 不過要電話過數我信唔過. 到今日打去新濠問佢地話冇咁既PROMOTION先知又係詐騙.

我覺得而家基本上所有陌生電話都唔好聽.

男爵府

回覆樓主:

世男点解變得咁恐怖

男爵府

caca0980 發表於 16-10-18 17:57
我尋日收到類似電話, 又係2千幾有3晚酒店,船飛,BUFFET...etc 對方自稱係新濠職員. 價錢又真係好吸引我都有D ...

應該都係同一間呃人公司!

男爵府

回覆樓主:

如果真係比同一間公司欺騙既受害者,希望可以pm我!

首頁

尾頁

跳至