自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:有無jm 試過嬲c6 執曬啲野返娘家?

請鐘點搞掂餐飯,洗碗碟機洗埋,搞掂。

沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

珍珠宮

回覆樓主:

唔敢,驚嚇親屋企人。。。
最多出街夜返。。。

大宅

貓狗褓姆

回覆樓主:

我結婚十三年無試過返娘家,好像其他JM話唔想嚇親老人家,要走都係c6走。你老公又想慳又唔想做,你依家有BB, 最好用洗碗碟機同吸塵拖地機械人,至少分擔左d家務。另星期六日買定d急凍食品,盡量係蒸,少d功夫。你要小心身子!

wcpcelia    發表於 16-11-1 09:00

侯爵府

引用:我結婚十三年無試過返娘家,好像其他JM話唔

原帖由 winkylo 於 16-10-31 發表
我結婚十三年無試過返娘家,好像其他JM話唔想嚇親老人家,要走都係c6走。你老公又想慳又唔想做,你依家有BB ...
贊成!

唔好聽有些人話用洗碗機吖?唔干淨喎,幾隻都唔洗,懶吖
呢d通通唔洗理,我時間好珍貴
我吸塵機械人,洗碗機,抹窗機,炒菜機,洗衣機都有
人就是要進步,搵嘢幫自己,用時間做更大效益嘅事,休息就係其中一樣

8-)

侯爵府

我唔會離家出走,只會c6訓沙發或者出街行兩個圈返黎

大宅

二小姐 發表於 16-10-31 18:59
贊成!

唔好聽有些人話用洗碗機吖?唔干淨喎,幾隻都唔洗,懶吖

可唔可以影吓或 post 抹窗機及炒菜機睇下?真係有架?好好奇呀!!

侯爵府

引用:Quote:二小姐 發表於 16-10-31 18:59 贊成

原帖由 Goldilocks 於 16-10-31 發表
可唔可以影吓或 post 抹窗機及炒菜機睇下?真係有架?好好奇呀!!
我係淘返來㗎

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【科沃斯窗宝8系 擦窗机器人家用智能全自动电动擦玻璃器机W830】¥AAStCkBG¥http://e22a.com/h.bLNr18?cv=AAStCkBG&sm=aa24ac

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【韩国现代全自动炒菜机炒菜机器人智能炒菜烹饪机炒菜锅家用懒人锅】¥AAStDVLT¥http://e22a.com/h.bLNuOm?cv=AAStDVLT&sm=d479fd

8-)

琥珀宮

畀面勳章

二小姐 發表於 16-10-31 21:21
我係淘返來㗎

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【科沃斯窗宝8系 擦窗机器人家用智能 ...

抹窗機好用嗎?點用架?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冇,因為娘家太遠,好嬲時會自己開車出去兜個轉

大宅

憑咩佢唔做家務 佢家庭收入貢獻更多是嗎?

侯爵府

大廚勳章

你老公可以自己懶,可以唔做,但又要求你做家務都好衰!請工人啦,bb出世仲多野洗,佢唔幫手無可能囉,好易家變。想食米叫佢買定送同洗碗,你負責煮!公一份婆一份。
快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

侯爵府

大廚勳章

港男!米鬼縱佢啦
快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

首頁

尾頁

跳至