嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我囡用緊Goon XL 日本版褲仔,我發現佢片位出暗粒,唔紅嘅唔似尿疹,我懷疑佢窄得滯敏感,但佢又未夠料著XXL...想問知唔知邊隻片嘅XL係大過GOon XL呢?

Moony係咪好用?想問點睇係咪日版?759賣嗰d係咪日版?

別墅

香蕉宝宝 發表於 16-11-3 19:44
我囡用緊Goon XL 日本版褲仔,我發現佢片位出暗粒,唔紅嘅唔似尿疹,我懷疑佢窄得滯敏感,但佢又未夠料著XX ...

Moony褲仔大goon少少,我囡都係着XL,goon cool d但都可以叫啱着,Moony彈性大d同埋goon吸滿尿好似一包就爆既jelly但moony唔會,脾位橡筋個樣同goon亦一樣,我覺得呢款橡筋包得貼d又c服d。如果你想大多少少就一定係買Merries,但我囡脾瘦成日出街坐hip seat用既話瘦d o個隻脾一定漏尿,同埋我覺得水氣幾重下,但好多人覺得好用。

禁止訪問

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

唔係講笑,我虎女會久不久尿床,佢 5 歲多仲可幾著到白 P 的中碼

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

試下用白P XL拉拉褲? 我女之前都唔係用佢但又未夠數轉碼所以用左白P, 佢果個大肶位都幾有彈力wo 應該可以著到

首頁

尾頁

跳至