夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

C6 7月同小三斷左,我地復合,佢脾氣都改左好多,一星期仲會抽時間煮飯我食,關係好返好多⋯但兩星期前我幫佢手機叉電時見到佢玩交友apps,仲問d女仔對某套戲有冇興趣⋯我問佢,佢話純吹水,佢咩都冇做過,係返工無聊先玩個d apps⋯仲道歉應承我delete唔再玩⋯但之後俾佢同事見到佢玩交友app提我留意下⋯我個人真係好亂⋯佢係公司就玩⋯返屋企前就delete哂⋯仲會自己埋黎嗲我⋯我搞唔清C6究竟諗咩⋯佢真心搵女吹水搵個種被滿足感丫⋯定係個心其實未玩夠又密謀出軌呢⋯?我見佢而家對我又唔係差,我真係唔知攤牌走丫⋯定係信佢繼續由佢玩我當唔知好⋯? 好苦惱⋯

大宅

如果覺得自已夠強大,可以支撐到同樣痛苦,或者自已覺得有希望佢會改變,雖然這改變唔知會系邊一日......
如果唔系,早走早著!
祝福

珍珠宮

開心吸收勳章

為愛加油 發表於 16-11-11 14:35
C6 7月同小三斷左,我地復合,佢脾氣都改左好多,一星期仲會抽時間煮飯我食,關係好返好多⋯但兩星期前我幫 ...

玩玩下受唔住誘惑又會出軌啦,睇緊啲好!

RAA    發表於 16-11-11 15:16
百花叢裡過,片葉不沾身。

複式洋房

wing1388 發表於 16-11-11 15:08
玩玩下受唔住誘惑又會出軌啦,睇緊啲好!

其實一黎唔知點睇緊;二黎,check住一個人,又會搞差個關係,同時真係好攰好自虐

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 為愛加油 的帖子

佢個心唔收, 遲早會出事!

複式洋房

AnnaF 發表於 16-11-11 14:56
如果覺得自已夠強大,可以支撐到同樣痛苦,或者自已覺得有希望佢會改變,雖然這改變唔知會系邊一日......
...

我見到佢玩交友apps,個下係驚嚇⋯但相比我第一次知佢出軌⋯我冷靜左好多⋯用左3個鐘⋯平復返心情⋯但係,我真心接受唔到周圍識女既行為⋯雖然佢呢幾個月對我唔錯⋯所以我先咁苦惱

子爵府

回覆樓主:

照咁睇
你自己接唔接受到一份感情要同人分
而佢只要識番屋企對自己好就夠?
未經本人同意,請勿轉載內容!

複式洋房

Jin2012 發表於 16-11-11 15:15
回覆 為愛加油 的帖子

佢個心唔收, 遲早會出事!

呢個我都明白,但係我真心唔知點佢先可以收心⋯畢竟呢樣嘢唔係我可以控制到⋯發難又唔係⋯唔發難佢又當冇事咁⋯

珍珠宮

開心吸收勳章

為愛加油 發表於 16-11-11 15:13
其實一黎唔知點睇緊;二黎,check住一個人,又會搞差個關係,同時真係好攰好自虐
...

首先,點解會有人報串?妳同佢好熟嗎?

第二,妳點知佢回家前刪除咗呢?

第三,既然佢應承得妳,妳係有權出言禁止佢再安裝交友APPS的...

但係最重要都係睇佢自己,佢自制能力太低,受唔到誘惑,好自然就會一次又一次咁去踩界,基本上冇大壇嘢發生佢係唔會知衰的,我明白每日提心吊膽疑神疑鬼都好辛苦,所以妳只可以用強硬手段去對付。

一係妳好嚴肅咁同佢講,唔俾佢再玩交友APPS,如有發現冇情講!

複式洋房

eggpudding 發表於 16-11-11 15:22
照咁睇
你自己接唔接受到一份感情要同人分
而佢只要識番屋企對自己好就夠?

我諗天下冇咩女人做得到,除非個種冇左老公生活唔到⋯又或者為細路留低既女人囉⋯

珍珠宮

開心吸收勳章

為愛加油 發表於 16-11-11 15:19
我見到佢玩交友apps,個下係驚嚇⋯但相比我第一次知佢出軌⋯我冷靜左好多⋯用左3個鐘⋯平復返心情⋯但係, ...

喜歡溝女係心癮嚟㗎,我有位朋友由讀書開始溝女,到家陣60歲都仲溝緊,仲要俾佢成日溝到,識咗佢十幾年啲女朋友多到我都唔記得,嗰種好勝心態已經根深砥固,要戒真係要等第二世了!

複式洋房

wing1388 發表於 16-11-11 15:29
首先,點解會有人報串?妳同佢好熟嗎?

第二,妳點知佢回家前刪除咗呢?

1)呢個人除左係C6同事,都係我朋友黎既⋯係男人,唔會存在搞事問題

2)因為個朋友朝早同我講完佢有玩,C6夜晚返黎我見佢玩電話個陣,係冇交友apps

3) 我已同佢講左我唔鍾意佢玩呢d野,俾我再見到,我就會再離開⋯我諗因爲咁佢先朝早裝,夜晚delete

珍珠宮

開心吸收勳章

為愛加油 發表於 16-11-11 15:38
1)呢個人除左係C6同事,都係我朋友黎既⋯係男人,唔會存在搞事問題

2)因為個朋友朝早同我講完佢有玩,C ...

如果咁睇,其實會唔會係時序問題?

即係佢同事見到佢玩係妳叫C6 DELETE APPS之前嘅事。

又其實,妳朋友即係C6同事,點解咁肯定唔會搞事呢?

複式洋房

wing1388 發表於 16-11-11 15:33
喜歡溝女係心癮嚟㗎,我有位朋友由讀書開始溝女,到家陣60歲都仲溝緊,仲要俾佢成日溝到,識咗佢十幾年啲 ...

我都好怕佢係咁⋯我同佢拍拖時佢係乖乖仔⋯到結婚後群咗班鍾意溝女既朋友⋯加上我C6係要面唔衰得,俾人講下「你唔係怕呀⋯⋯」,佢就真係會去做⋯佢而家就好似d 16歲叛逆少年咁⋯不過我都明⋯牛唔飲水唔㩒得牛頭低⋯所以都冇得怪邊個⋯

複式洋房

wing1388 發表於 16-11-11 15:46
如果咁睇,其實會唔會係時序問題?

即係佢同事見到佢玩係妳叫C6 DELETE APPS之前嘅事。

係我叫佢delete之後既事黎⋯同埋第一次發現佢玩係我親眼見⋯唔關朋友事

個朋友係一定唔會搞事,原因唔想係到咁公開講

珍珠宮

開心吸收勳章

為愛加油 發表於 16-11-11 15:47
我都好怕佢係咁⋯我同佢拍拖時佢係乖乖仔⋯到結婚後群咗班鍾意溝女既朋友⋯加上我C6係要面唔衰得,俾人講 ...

仲細咩!要面唔係咁囉!佢唔係唔知自己係有婦之夫嘛?

男爵府

2018復活節勳章

係邊個交友apps?
有D只要有ID就可以網上玩唔洗裝apps

珍珠宮

開心吸收勳章

為愛加油 發表於 16-11-11 15:49

係我叫佢delete之後既事黎⋯同埋第一次發現佢玩係我親眼 ...

唉!戒心癮真係好似戒毒一樣...

複式洋房

Ikki_n 發表於 16-11-11 15:51
係邊個交友apps?
有D只要有ID就可以網上玩唔洗裝apps

Skout

男爵府

2018復活節勳章

為愛加油 發表於 16-11-11 15:54
Skout
Skout有得就咁網上login玩

首頁