自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

有冇jm 試過喺viagogo買演唱會飛? 我比咗錢個半月都未收到飛! send email 又冇人覆,又搵唔到客戶服務嘅電話,又冇得退錢.

淨係話確認訂單,成二千蚊買咗飛,係咪比人呃咗錢? 洗唔洗報警?

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我都係,個show 11月底開,我9月買定 到而家都未有飛。好驚到演唱會個日都無飛入去。。。我已經搵過幾次客服 都係要等。相反我朋友都係viagogo 到買 佢地就已經收到飛啦。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

flyhigh_sabrina 發表於 16-11-14 19:55
有冇jm 試過喺viagogo買演唱會飛? 我比咗錢個半月都未收到飛! send email 又冇人覆,又搵唔到客戶服務嘅 ...

十十,唔識,幫你推

公爵府

你買嘅concert 幾時開show?買時佢有無寫已有現飛?因為有d 係要開show 前好短時間個賣家先有飛在手的,所以每個情況會有唔同啊

子爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

唔識, 幫推

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

PUSH!!

禁止訪問

珍珠宮

回覆:求救:上網買演唱會飛,比錢收唔到飛

寄掛号都可追踪一下

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

禁止訪問

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

男爵府

回覆:求救:上網買演唱會飛,比錢收唔到飛

這個網賣黃牛飛,仲貴咁多,可靠嗎?

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

其實寧願罷睇都唔好助長黃牛黨,一日有人幫襯黃牛大家咪買不到正價飛囉!

伯爵府

引用:Quote:millennia+發表於+16-11-14+22:28+你

原帖由 icecream1222 於 16-11-15 發表
我買22/12張學友,仲未有!
我喺東亞卡預訂official website買都未收到飛,我嗰場仲早過你,唔使太擔心

wcpcelia    發表於 16-11-16 09:46

男爵府

gzilla 發表於 16-11-15 19:23
我喺東亞卡預訂official website買都未收到飛,我嗰場仲早過你,唔使太擔心

...

我都未收到,以前訂,好快收到,點解?

子爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

我買開優先訂購,
通常開show前2星期先收到,
你買果時有冇話幾時有飛?

珍珠宮

好媽媽勳章

ececbaby 發表於 16-11-16 00:21
我都未收到,以前訂,好快收到,點解?
佢個website 有講過開show 前2星期定4星期先寄飛,我都等紧。official website 就無感惊

禁止訪問

伯爵府

flyhigh_sabrina 發表於 16-11-14 19:55
有冇jm 試過喺viagogo買演唱會飛? 我比咗錢個半月都未收到飛! send email 又冇人覆,又搵唔到客戶服務嘅 ...

我收到喇, 不過,真系好鬼貴, 應該以後都唔會咁樣買飛

你可以去幫助中心, 其中有一個答案叫(我可時可以收到票, 之後搵返你買的日期, 最後剔沒有, 便可以在圖片中的方格內寫出你既問題, 會有人再答你, 基本上viagogo沒有聯絡電話, 只能從幫助中心內發郵件)

希望幫到你

伯爵府

我收到喇, 不過,真系好鬼貴, 應該以後都唔會咁樣買飛

首頁

尾頁

跳至