美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

6月果陣係百老匯買左,但係呢兩日突然用唔到, 禁極都冇反應, 以為冇電啦,試過充電都係冇反應,有冇人試過壞左拎去整?上網搵過,又登記唔到張卡,都唔知拎去邊整,有冇人試過呢?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

zoes_fish 發表於 16-11-15 00:01
6月果陣係百老匯買左,但係呢兩日突然用唔到, 禁極都冇反應, 以為冇電啦,試過充電都係冇反應,有冇人試 ...

登記唔到張咭?假?

複式洋房

cindy618 發表於 16-11-15 00:26
登記唔到張咭?假?

唔會假掛,我係百老匯買啵,唔知係咪佢個網頁問題呢~

伯爵府

我之前果個Joyce beauty買,都係一樣义完电用唔到,我去Joyce留低部機check,隔左幾日就call我换個另一部新比我

複式洋房

celiacc 發表於 16-11-15 21:33
我之前果個Joyce beauty買,都係一樣义完电用唔到,我去Joyce留低部機check,隔左幾日就call我换個另一部新 ...

百老匯唔知有冇得咁呢,聽日去問問先:mother:

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

zoes_fish 發表於 16-11-15 21:29
唔會假掛,我係百老匯買啵,唔知係咪佢個網頁問題呢~

咁再試啦,
或去返百老滙問下

伯爵府

回覆 zoes_fish 的帖子

係正貨代理應ok

首頁

尾頁

跳至