自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

上月買咗張年票香港飛北京,回程一直未用⋯

今朝準備online book返香港機位,電腦竟然顯示我並沒有任何未用機票!!:" />:" />

即時打去專線問,比曬資料佢對, 對方㩒嚟㩒去 check咗一大輪,都話好肯定我沒有回程可用 ;要返港

必須重新購票!佢重話單程都系千幾人仔啫!!

好彩我堅持到底表示我去程係買年票,回程系完全未用…絕對無可能無曬資料的! 於是佢又比一輪音樂

我聽!

頭尾攪咗成個鐘,先至話可能系統問題⋯⋯唔好意思⋯搵到啦喎!

唉呀!一額汗 死咗好多细胞!!!

伯爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

比錢冇紀錄?我買左必定會存檔,電腦系統信唔過

男爵府

回覆:一之蘭太太 的帖子

請問點樣買年票?係咪一定要經agent?

公爵府

回覆 3Qlove 的帖子

因為我一個月要飛幾次 加上真系未試過話無曬資料 慌起嚟 自己搵存檔都搵到手震

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

咁你自己一定有紀錄證據,咪send 返比佢地睇囉,使咩講咁多
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

公爵府

回覆 kptsui 的帖子

我覺得上airline 綱直接買會平啲 因為佢地好多時會有各種promotion 不過要問返啲職員會好啲

侯爵府

一之蘭太太 發表於 16-11-18 07:03
回覆 kptsui 的帖子

我覺得上airline 綱直接買會平啲 因為佢地好多時會有各種promotion 不過要問返啲職員 ...

我一定用手機對住個芒影低機票資料

wcpcelia    發表於 16-11-18 09:29

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你無keep低當時email?有機票號碼應該好快搵到。
不過國x真係唔抵幫我老闆們幾乎一星期搭一次,當中正常情況多。騎呢事亦唔少。我都試過好幾次,攪成粒鐘都攪唔掂,嬲到我發晒爛炸
上星期老闆飛阿聯酋。我要改d野,電話響三下已經有人聽,未收線已收email確認,我對眼變左心形

公爵府

回覆 Charlotte_mom 的帖子

對眼變心型

大宅

Charlotte_mom 發表於 16-11-18 18:24
你無keep低當時email?有機票號碼應該好快搵到。
不過國x真係唔抵幫我老闆們幾乎一星期搭一次,當 ...

首頁

尾頁

跳至