美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

畀面勳章

頭先無意中上網碌碌下見到2個月減42公斤嘅網,好奇入去睇下,個blog主食左E**S***某牌子嘅Green coffee,2個月左右由98公斤減到56公斤……
講到好勁咁,搞到我又想試……
下面好多人留言話多謝blog主介紹,佢地都減到等等……

所以想問下大家有冇聽過呢個E** S***牌嘅green coffee,係美國出嘅……
去左官網睇,買2送1做緊HK$596,免運費到HK~
好想減肥,但唔想用咁多錢去買產品減,有做緊運動,但未見成效……

**申利我唔係sell野,係真心想問大家有冇聽話或食過呢隻,想知效果好嗎? 買唔買得過?等等。
我都唔打算公開個牌子名,驚被誤會

子爵府

F.T@FAMILY 發表於 16-11-18 11:07
頭先無意中上網碌碌下見到2個月減42公斤嘅網,好奇入去睇下,個blog主食左E**S***某牌子嘅Green coffee,2 ...

我iherb買呢隻,食咗幾樽,有運動,覺得腰瘦咗但磅數未有跌。

大宅

畀面勳章

月牙兒♡ 發表於 16-11-18 12:02
我iherb買呢隻,食咗幾樽,有運動,覺得腰瘦咗但磅數未有跌。

咁你呢隻幾錢樽呀?
我比較少係外國網買野,唔係好識iherb,要計運費嗎?
Thank you.
扭扭家族之這一家四口~ 扭扭批PA~扭扭條MA~扭扭粉FI姊~扭扭蛋TOR弟~

子爵府

F.T@FAMILY 發表於 16-11-18 12:35
咁你呢隻幾錢樽呀?
我比較少係外國網買野,唔係好識iherb,要計運費嗎?
Thank you.

iherb買過300蚊港幣就免運費,順豐送貨。一樽唔記得幾錢,我搵吓話你知

大宅

畀面勳章

月牙兒♡ 發表於 16-11-18 20:21
iherb買過300蚊港幣就免運費,順豐送貨。一樽唔記得幾錢,我搵吓話你知

好呀,唔該晒你呀~
扭扭家族之這一家四口~ 扭扭批PA~扭扭條MA~扭扭粉FI姊~扭扭蛋TOR弟~

大宅

食左有效果可否更新情況?

大宅

畀面勳章

幸福BB豬 發表於 16-11-18 20:55
食左有效果可否更新情況?

我未買呀……
唔知點買……

如果買左食後係work嘅講你知……

大宅

F.T@FAMILY 發表於 16-11-18 21:15
我未買呀……
唔知點買……

好呀好呀,好想減肥,但次次都失敗

大宅

月牙兒♡ 發表於 16-11-18 12:02

會唔會心跳好快 訓唔到覺 會口臭?

子爵府

cookies_mun 發表於 16-11-18 21:40
會唔會心跳好快 訓唔到覺 會口臭?
冇呢D情況

子爵府

F.T@FAMILY 發表於 16-11-18 20:43
好呀,唔該晒你呀~
http://hk.iherb.com/Nature-s-Way-Green-Coffee-Bean-Standardized-500-mg-60-Vcaps/50925

衣家賣百二蚊港紙一樽。

子爵府

可以上i-herb搵吓, 打green coffee 睇吓唔同牌子, 有唔同評分同用家心得。

大宅

畀面勳章

月牙兒♡ 發表於 16-11-18 21:49
http://hk.iherb.com/Nature-s-Way-Green-Coffee-Bean-Standardized-500-mg-60-Vcaps/50925

衣家賣百二蚊 ...

Thank you
請問你食左幾耐? 覺得有效嗎?
你話磅數冇減,但有瘦到,有冇度瘦左幾多
百2蚊一樽又ok wo~

大宅

畀面勳章

幸福BB豬 發表於 16-11-18 21:35
好呀好呀,好想減肥,但次次都失敗

我剛剛訂左我講果隻,勁好,可以貨到付款,仲要免運費,3-4日會送到,有講普通話嘅專人打電話確認訂單,態度唔錯~

我先試左我講呢隻先,因為好似講到好勁咁~
如果work再講你地知~

萬一唔work我先試下月牙兒講果個牌子~
希望得啦~

子爵府

畀面勳章 大廚勳章

係未得上網買? 有無邊D地方都有得買架? THX

大宅

開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

Green Coffee Bean 上youtube 搵到好多片睇, 我記得有1個節目搵左100人試食, 1半食佢, 1半食普通膠囊, green coffee bean 就減2lbs, 冇食就減1lb.

主持人有講留意
1.LOOK FOR: SVETOL OR GCA
2.AT LEAST 45% CHLOROGENIC ACID

睇過屈X氏都有得賣.

大宅

回覆 F.T@FAMILY 的帖子

我都需要減呀⋯⋯肥c9一名

大宅

畀面勳章

2015shanshan 發表於 16-11-19 15:11
回覆 F.T@FAMILY 的帖子

我都需要減呀⋯⋯肥c9一名

我都係,愈來愈肥,肥到著大碼都必晒d肉出來,好橫好肉酸
試過好多方法都係因為忍唔到口……
之前試過泰國嘅去脂丸,便便好左,但會柯油,而且都唔平,300蚊一盒一個月份量
又做運動都係甩唔到d脂肪

如果呢隻green coffee成功減到,做運動都冇咁辛苦~

大宅

F.T@FAMILY 發表於 16-11-19 16:37
我都係,愈來愈肥,肥到著大碼都必晒d肉出來,好橫好肉酸
試過好多方法都係因為忍唔到口……
之 ...

係呀⋯⋯見到d肉肉都想喊

大宅

畀面勳章

2015shanshan 發表於 16-11-19 16:58
係呀⋯⋯見到d肉肉都想喊

最慘我以前學跳舞,要好多體力先得,依家叫我返去跳,唔好話跳呀,轉多2圈都唔得啦……
企係班妹妹仔隔離真係想喊

首頁
12345...6

尾頁

跳至