樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi,
我想問下有無業主有租盤放呀 (最好免佣),
我想搵近千色店附近,約三百幾呎一房or兩房,有小量傢俬,企理,
租金$3500-$3800。
my e-mail address: [email protected]
Thanks a lot !

大宅

好媽媽勳章

屯門西鐵兆康苑???免佣

原文章由 bc107 於 08-12-1 11:34 發表
Hi,
我想搵近千色店附近,約三百幾呎一房or兩房,有小量傢俬,企理,
my e-mail address: [email protected]
...
:pint:  :hammer:  :sm:  :wave:  :lalala:  :mrgreen:  :chair:  :fighting1:  :ranting:  :tongue:  :weapon:  :adore:  :giveup:  :sleep:  :party:  :verycold:

洋房

免費徵求樓盤

你去呢個網站入去徵求樓盤 :

大宅

好媽媽勳章

西鐵 輕鐵 沿線,交通方便
$400蚊月票任坐 (唔駛半個鐘到九龍)
兆康苑 569兩房大廳,靚裝極企理
national煮食爐及熱水爐
出租$4,XXX及自讓,
免佣 自讓/租
有回贈
有意pm我 ... [/quote] ... [/quote]

原文章由 bc107 於 08-12-1 11:34 發表
Hi,
...

:pint:  :hammer:  :sm:  :wave:  :lalala:  :mrgreen:  :chair:  :fighting1:  :ranting:  :tongue:  :weapon:  :adore:  :giveup:  :sleep:  :party:  :verycold:

大宅

元朗租盤

Hi,

大宅

元朗租盤

Hi,

大宅

你呢個盤之前唔係話己租出LU咩????

原帖由 sanlocama 於 08-12-3 10:24 發表
西鐵 輕鐵 沿線,交通方便
$400蚊月票任坐 (唔駛半個鐘到九龍)
兆康苑 569兩房大廳,靚裝極企理
national煮食爐及熱水爐
出租$4,XXX及自讓,
免佣 自讓/租
有回贈
有意pm我 ...

大宅

元朗租盤

Hi,

大宅

2月尾-3月頭要搬啦..... 有無業主有租盤放呀 (免佣)

首頁

尾頁

跳至