自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問有無人淘過旅行唿, 質料點???運費??

水晶宮

一生中最愛 發表於 16-12-3 15:29
請問有無人淘過旅行唿, 質料點???運費??

我淘過一個28吋,帶住佢走遍日韓泰.
好似係238人仔包郵(國內),之後我係深圳拎返香港. Quality 好好,用左成兩年有多了.

wcpcelia    發表於 16-12-3 20:19

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Kittymummy 發表於 16-12-3 15:39
好似係238人仔包郵(國內),之後我係深圳拎返香港. Quality 好好,用 ...
請問有LINK嗎??

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我都想知

水晶宮

一生中最愛 發表於 16-12-3 15:50
請問有LINK嗎??

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【佐斯登拉杆箱旅行箱包密码行李箱登机箱子万向轮男女20寸24寸28潮】¥AAfxloBM¥http://e22a.com/h.1iJ6Ms?cv=AAfxloBM&sm=8ad7d9

水晶宮

一生中最愛 發表於 16-12-3 15:50
請問有LINK嗎??

好用,抵用!

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Kittymummy 發表於 16-12-3 15:39
好似係238人仔包郵(國內),之後我係深圳拎返香港. Quality 好好,用 ...

淘過一次怕怕了,運費好貴成$80,件貨冇問題都算了,但是俾個欄的我,我要攞去深圳退番俾個賣家,蝕左我運費同時間,激氣

水晶宮

豬仔mami 發表於 16-12-3 16:09
淘過一次怕怕了,運費好貴成$80,件貨冇問題都算了,但是俾個欄的我,我要攞去深圳退番俾個賣家,蝕左我運 ...

$80 運費都吾貴呀,因為個急成5 kgs 重.
我前前後後淘過5個急(幫親友買),so far quality 都冇問題。我係寄大陸,收到後同事幫我check 有冇問題,有問題係即退比快遞。所以我238 人仔包郵自己拉返香港係最抵的!

子爵府

回覆:旅行唿

又幾靚喎

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Kittymummy 發表於 16-12-3 16:14
$80 運費都吾貴呀,因為個急成5 kgs 重.
我前前後後淘過5個急(幫親友買),so far quality 都冇問題。我 ...

你有人幫你在大陸收貨當然好啦,貨不對版可以即退,我上次在深圳退都要90人仔,好彩個賣家肯俾返

水晶宮

豬仔mami 發表於 16-12-3 16:20
你有人幫你在大陸收貨當然好啦,貨不對版可以即退,我上次在深圳退都要90人仔,好彩個賣家肯俾返
...

嘩,退都要90蚊咁就真係貴.
網購係平,不過貨品有問題時就真係好煩. 我就經常返大陸做野,所以我可以係深圳拎返d野返香港.

侯爵府

Kittymummy 發表於 16-12-3 16:22
嘩,退都要90蚊咁就真係貴.
網購係平,不過貨品有問題時就真係好煩. 我就經常返大陸做野,所以我可以係深 ...

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【铝框拉杆箱20旅行箱24行李箱28学生密码箱包皮箱子万向轮26寸男女】¥AAfyEGIJ¥http://e22a.com/h.1ispPC?cv=AAfyEGIJ&sm=3cdfb9

呢間,淘咗26吋,親戚幫我响大陸收貨,所以唔知運費,但好好用

水晶宮

I9528 發表於 16-12-3 16:27
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【铝框拉杆箱20旅行箱24行李箱28学生密码箱包皮箱子万向 ...

呢款我同事都買左玫瑰金28吋,實物係好靚. 但佢冇得擴展的. 如果有的話,我都想買返個

禁止訪問

回覆樓主:

琥珀宮

畀面勳章

Kittymummy 發表於 16-12-3 16:30
呢款我同事都買左玫瑰金28吋,實物係好靚. 但佢冇得擴展的. 如果有的話,我都想買返個
...

我幫姨甥 + 朋友各買一個(玫瑰金 + 藍),實物確係好靚
係佢地自己揀,佢地去韓國、台灣,都話“ 㩒用”,夠裝嘢
我自己就用軟喼 + 放大(因每次要爆喼返)

首頁

尾頁

跳至