自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

viviencwc 發表於 16-12-3 19:22
諗住打去免年費,電腦自動申請唔成功,去到真人對話,原來今年玩新野,無得免,要俾左先,再送回惠long/ ci ...

我通常唔會只用話音申請,我會轉駁同cs 對話,一張順利減免,一張話減免,但下一個月話我交少咗$1800 (年費) , 要收late charge, 又打電話去講,再下個月又revise個收費。 麻煩!

大宅

我都吾知俾渣打扣左幾年年費😭一直無check,糸今年才發現有個扣費1800,打上台要求免左。

侯爵府

諗住打去免年費,電腦自動申請唔成功,去到真人對話,原來今年玩新野,無得免,要俾左先,再送回惠long/ ci ...

佢有病吧

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

我上星期成功打電話去自動豁免年費

子爵府

渣打好麻煩,今年收左我1800,我打上台waive CS 話ok , 下期回比我。點知我下期check 數佢根本無回,再打上台追問CS 點解冇回佢解釋唔到,只係答應我即回,到下期先見到回水。所以打左上去waive 都要check statement 係咪真回。我好doubt 佢地係博人唔check statement 就袋袋平安。

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

kendomimi 發表於 16-12-4 19:01
渣打好麻煩,今年收左我1800,我打上台waive CS 話ok , 下期回比我。點知我下期check 數佢根本無回,再打上 ...
咁我下個月要CHECK 啦, 謝謝提醒

子爵府

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 親子王國15週年勳章

$1800 年費

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

se6b03 發表於 16-12-3 20:20
銀聯雙幣白金卡。
下我都有呢張wor....唔係話...即係一定要收年費...
我連幾多月要收都唔係好知

子爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

已收到新咭,咁先下手為強, CUT咗先.

男爵府

畀面勳章

所以我唔用渣打卡

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 16-12-3 21:14
渣打張Visa Infinite要交年費的嗎? 佢冇問過我收,只係近年張PP開始多咗規矩,要簽夠15萬先可 ...

visa infinite 係priority banking夠錢就永久免年費, 但係我無收過簽15萬先有 pp...
自從佢繳費無分之後, 我谷第二張card好少簽。 如果無pp, 我直情close acc

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

照CUT

免左送1800 COUPON差不多

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寧願cut card la...

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DonnieBB 發表於 16-12-6 17:20
visa infinite 係priority banking夠錢就永久免年費, 但係我無收過簽15萬先有 pp...
自從佢繳費無分之後 ...
而家簽咭無分的嗎? PP嗰張我都係舊年收到通知要夠15萬先有,不過本身我渣打個戶口唔係點用佢的,年年都俾佢通知我要去郁下佢,我直情唔聽佢客戶經理電話,打嚟都係叫買嘢,廢事應酬佢。

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我会即cut !!!
依加大把卡永久免年費~

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 16-12-6 17:44
而家簽咭無分的嗎? PP嗰張我都係舊年收到通知要夠15萬先有,不過本身我渣打個戶口唔係點用佢的 ...

簽card係double分, 但網上繳費無分。
我一定無15萬, 但今年中都照收到pp,佢俾我就照用

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

DonnieBB 發表於 16-12-6 18:01
簽card係double分, 但網上繳費無分
我一定無15萬, 但今年中都照收到pp,佢俾我就照用
...
嚇得我,嗰度都唔小分,突然話無咗,我仲諗住換百Xcoupon

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

se6b03 發表於 16-12-3 19:50
但係coupon抵啲,交年費$1800,回返惠康coupon$3000。我同你一樣,但我揀咗要coupon。 ...
$1800 回$3000 惠康!我啱用!

首頁

尾頁

跳至